DEM Partili Eşbaşkanlarından Bayram Mesajı

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 09.04.2024 - 14:44, Güncelleme: 09.04.2024 - 14:45 2255 kez okundu.
 

DEM Partili Eşbaşkanlarından Bayram Mesajı

Dem Parti Silvan Belediye Eş Başkanları Sevim Biçici ve Kadri Esen, mazbatalarını aldıktan sonra Kürtçe ve Türkçe olarak bayram mesajı yayımladı.
Haber : Azad Berdan YILMAZ Dün Mazbatalarını alarak göreve başlayan DEM Parti Silvan Belediye Eşbaşkanları Sevim Biçici ve Kadri Esen halkının bayramını kutladı. CEJNA WE PÎROZ BE Rojiya Remezanê bi dawî bû û weke alema îslamê em careke din Cejna Remezanê pêşwazî dikin.Bi vê wesîleyê em Cejna Remezanê ya gelê Farqînê ku bi rojiya Remezanê re di 31’ê Adarê de cejna serkeftina hilbijartinê bi me da jiyandin pîroz dikin. Em hêvî dikin ku li welatê me cejn bibe wesîleya aştî û azadiyê! BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN Ramazan orucu sona ererken İslam âlemi olarak yeni bir Ramazan Bayramı’nı karşılıyoruz. Bu vesile ile Ramazan ile birlikte 31 Mart’ta bize yerel seçim başarısını yaşatan Silvan halkının Ramazan Bayramını içtenlikle kutluyoruz. Bayramın ülkemiz için huzur ve özgürlüğe vesile olmasını diliyoruz!
Dem Parti Silvan Belediye Eş Başkanları Sevim Biçici ve Kadri Esen, mazbatalarını aldıktan sonra Kürtçe ve Türkçe olarak bayram mesajı yayımladı.

Haber : Azad Berdan YILMAZ

Dün Mazbatalarını alarak göreve başlayan DEM Parti Silvan Belediye Eşbaşkanları Sevim Biçici ve Kadri Esen halkının bayramını kutladı.

CEJNA WE PÎROZ BE

Rojiya Remezanê bi dawî bû û weke alema îslamê em careke din Cejna Remezanê pêşwazî dikin.Bi vê wesîleyê em Cejna Remezanê ya gelê Farqînê ku bi rojiya Remezanê re di 31’ê Adarê de cejna serkeftina hilbijartinê bi me da jiyandin pîroz dikin.

Em hêvî dikin ku li welatê me cejn bibe wesîleya aştî û azadiyê!

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Ramazan orucu sona ererken İslam âlemi olarak yeni bir Ramazan Bayramı’nı karşılıyoruz. Bu vesile ile Ramazan ile birlikte 31 Mart’ta bize yerel seçim başarısını yaşatan Silvan halkının Ramazan Bayramını içtenlikle kutluyoruz.

Bayramın ülkemiz için huzur ve özgürlüğe vesile olmasını diliyoruz!

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.