DEM’de gözler Demirtaş’ta

Siyaset (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 25.01.2024 - 12:45, Güncelleme: 25.01.2024 - 12:46 1382+ kez okundu.
 

DEM’de gözler Demirtaş’ta

DEM Parti Merkez Yürütme Kurulu, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçim gündemi nedeniyle toplandı.
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanlar Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan Başkanlığında Parti MYK’sı HDP Genel Merkezi’nde toplandı. İki gün devam edecek olan Merkez Yürütme Kurulu toplantısında, yerel seçimlerle ilgili bazı kararların alınması bekleniyor. Toplantıda, Başak Demirtaş’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığıyla ilgili talebi de görüşülecek. Hafta sonu konuyla ilgili bir açıklama yapılması bekleniyor.KAYNAK: (HABER MERKEZİ)
DEM Parti Merkez Yürütme Kurulu, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçim gündemi nedeniyle toplandı.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanlar Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan Başkanlığında Parti MYK’sı HDP Genel Merkezi’nde toplandı. İki gün devam edecek olan Merkez Yürütme Kurulu toplantısında, yerel seçimlerle ilgili bazı kararların alınması bekleniyor. Toplantıda, Başak Demirtaş’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığıyla ilgili talebi de görüşülecek.

Hafta sonu konuyla ilgili bir açıklama yapılması bekleniyor.KAYNAK: (HABER MERKEZİ)

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.