Diyarbakır’da 65 yaş üstüne müjdeli haber

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 17.08.2023 - 16:42, Güncelleme: 17.08.2023 - 16:42 1833+ kez okundu.
 

Diyarbakır’da 65 yaş üstüne müjdeli haber

65 yaş üstü kişilerin özel halk otobüslerine ücretsiz binmemesi kararı Diyarbakır’da uygulanmayacak. Kooperatif Başkanı Mehmet Pervane, “orta yol” için görüşmelerin sürdüğünü duyurdu
Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliğince (TÖHOB) aldığı karar ile 15 Ekim’de 65 yaş üstüne ücretsiz ulaşımı iptal kararı aldı. Karar ile birlikte, Türkiye genelinde 65 yaş üstü kişiler, ücretsiz şekilde özel halk otobüslerine binemeyecek. Diyarbakır’da uygulanmayacak Diyarbakır Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Pervane, kararı Diyarbakır’da uygulamayacaklarını duyurduklarını söyledi. Pervane, “Vatandaşımızın da bizim de mağdur olmamız için kararı uygulamayacağımızı duyurduk, şimdi bir orta yol bulmaya çalışıyoruz. Yetkililerle görüşmelerimiz sürüyor” dedi. Ücretsiz taşıma kartı kimlere verilir? Ücretsiz şehir içi ulaşım kartları, 65 yaş ve üzeri, Engelli, PTT, TÜİK, şehit ailesi, şehit eşi, refakatli, basın çalışanı, EHS, belediye zabıta, milli sporcu, gazi, gazi ailesi, vazife malulü ve vazife malulü ailesi kişilerin kullanabileceği kart çeşididir. (Haber Merkezi)
65 yaş üstü kişilerin özel halk otobüslerine ücretsiz binmemesi kararı Diyarbakır’da uygulanmayacak. Kooperatif Başkanı Mehmet Pervane, “orta yol” için görüşmelerin sürdüğünü duyurdu

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliğince (TÖHOB) aldığı karar ile 15 Ekim’de 65 yaş üstüne ücretsiz ulaşımı iptal kararı aldı. Karar ile birlikte, Türkiye genelinde 65 yaş üstü kişiler, ücretsiz şekilde özel halk otobüslerine binemeyecek.

Diyarbakır’da uygulanmayacak

Diyarbakır Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Pervane, kararı Diyarbakır’da uygulamayacaklarını duyurduklarını söyledi. Pervane, “Vatandaşımızın da bizim de mağdur olmamız için kararı uygulamayacağımızı duyurduk, şimdi bir orta yol bulmaya çalışıyoruz. Yetkililerle görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

Ücretsiz taşıma kartı kimlere verilir?

Ücretsiz şehir içi ulaşım kartları, 65 yaş ve üzeri, Engelli, PTT, TÜİK, şehit ailesi, şehit eşi, refakatli, basın çalışanı, EHS, belediye zabıta, milli sporcu, gazi, gazi ailesi, vazife malulü ve vazife malulü ailesi kişilerin kullanabileceği kart çeşididir. (Haber Merkezi)

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.