Diyarbakır’da ailesinden yardım isteyen genç kadın ölü bulundu

Yaşam (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 17.11.2023 - 16:24, Güncelleme: 17.11.2023 - 16:24 2602+ kez okundu.
 

Diyarbakır’da ailesinden yardım isteyen genç kadın ölü bulundu

Diyarbakır’da 32 yaşındaki Hasret Karataş, ailesini telefonla arayıp yardım istedikten bir saat sonra, bir binanın altında ölü bulundu.
Edinilen bilgiye göre, olay dün akşam saatlerinde Diyarbakır’ın Yenişehir İlçesi’nde meydana geldi. Ailesini telefonla arayan 1991 doğumlu Hasret Karataş, “beni kurtarın” diyerek yardım istedi. Aile, polise başvurdu. Polis HTS kayıtlarından Karataş’ın yerini tespit etti. Ölü bulundu Bir saat içinde yapılan yer tespitinin ardından, Karataş’ın cenazesi bir binanın altında bulundu. Karataş’ın yüksekten düşme sonucu yaşamını yitirdiği tahmin ediliyor. Ölümü şüpheli bulan savcılık otopsi yaptı. Otopsinin ardından, genç kadının cenazesi Yeniköy Mezarlığı’nda defnedildi. Hasret Karataş’ın kardeşi Büşra Karataş’ın da bir buçuk yıl önce yaşamını yitirdiği öğrenildi. (Haber Merkezi)
Diyarbakır’da 32 yaşındaki Hasret Karataş, ailesini telefonla arayıp yardım istedikten bir saat sonra, bir binanın altında ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, olay dün akşam saatlerinde Diyarbakır’ın Yenişehir İlçesi’nde meydana geldi. Ailesini telefonla arayan 1991 doğumlu Hasret Karataş, “beni kurtarın” diyerek yardım istedi. Aile, polise başvurdu. Polis HTS kayıtlarından Karataş’ın yerini tespit etti.

Ölü bulundu

Bir saat içinde yapılan yer tespitinin ardından, Karataş’ın cenazesi bir binanın altında bulundu. Karataş’ın yüksekten düşme sonucu yaşamını yitirdiği tahmin ediliyor. Ölümü şüpheli bulan savcılık otopsi yaptı. Otopsinin ardından, genç kadının cenazesi Yeniköy Mezarlığı’nda defnedildi. Hasret Karataş’ın kardeşi Büşra Karataş’ın da bir buçuk yıl önce yaşamını yitirdiği öğrenildi. (Haber Merkezi)

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.