Diyarbakır’da arıza giderilmedi: 12 saattir su kesik

Diyarbakır (Amida Haber) - Amida Haber | 08.10.2023 - 14:01, Güncelleme: 08.10.2023 - 14:06 835+ kez okundu.
 

Diyarbakır’da arıza giderilmedi: 12 saattir su kesik

Diyarbakır’da isale hattındaki arızadan dolayı gece saatlerinden beri uygulanan su kesintisi devam ediyor. Kentte, 12 saattir sular kesik.
Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İşletmesi (DİSKİ) dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamada gece saatlerinden itibaren kentte su kesintisi uygulanacağı duyurmuştu. DİSKİ, isale hattındaki arıza giderilene kadar kesintinin devam edeceğini belirtmişti. Kesinti sürüyor Kesintiden dolayı kentte büyük mağduriyet oluştu. Bağlar, Huzurevleri, Peyas gibi bölgelerde evlere ait su depoları olmadığı için, sakinler günlük ihtiyaçlarını gidermekte zorlandıklarını ifade etti. Arızanın ne zaman giderileceğini, kesintinin ne zaman son bulacağı ile ilgili DİSKİ’den henüz açıklama yapılmadı. (Haber Merkezi)
Diyarbakır’da isale hattındaki arızadan dolayı gece saatlerinden beri uygulanan su kesintisi devam ediyor. Kentte, 12 saattir sular kesik.

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İşletmesi (DİSKİ) dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamada gece saatlerinden itibaren kentte su kesintisi uygulanacağı duyurmuştu. DİSKİ, isale hattındaki arıza giderilene kadar kesintinin devam edeceğini belirtmişti.

Kesinti sürüyor

Kesintiden dolayı kentte büyük mağduriyet oluştu. Bağlar, Huzurevleri, Peyas gibi bölgelerde evlere ait su depoları olmadığı için, sakinler günlük ihtiyaçlarını gidermekte zorlandıklarını ifade etti. Arızanın ne zaman giderileceğini, kesintinin ne zaman son bulacağı ile ilgili DİSKİ’den henüz açıklama yapılmadı. (Haber Merkezi)

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.