Diyarbakır’da çadırları su bastı

Diyarbakır 14.03.2023 - 12:12, Güncelleme: 13.04.2023 - 10:46 1987+ kez okundu.
 

Diyarbakır’da çadırları su bastı

Diyarbakır’da etkili olan yağıştan dolayı Dicle Nehri kıyısına kurulan çadır kentteki bazı çadırları su bastı.
Diyarbakır’ı etkileyen Maraş depreminde evleri oturulamayacak durumda olan yüzlerce kişi için Dicle Nehri kıyısında çadır kent kurulmuştu. Dünden beri kentte etkili olan yağmurdan dolayı, çadır kentteki bazı çadırları su bastı. Çadırlarını su basan depremzedeler, başka çadırlara tahliye edildi. Meteorolojinin Diyarbakır’da yağmur ile ilgili uyarıları sürüyor. Depremzedeler çadır kentte su baskınlarına karşı daha etkili önlem alınmasını istiyor.
Diyarbakır’da etkili olan yağıştan dolayı Dicle Nehri kıyısına kurulan çadır kentteki bazı çadırları su bastı.

Diyarbakır’ı etkileyen Maraş depreminde evleri oturulamayacak durumda olan yüzlerce kişi için Dicle Nehri kıyısında çadır kent kurulmuştu. Dünden beri kentte etkili olan yağmurdan dolayı, çadır kentteki bazı çadırları su bastı. Çadırlarını su basan depremzedeler, başka çadırlara tahliye edildi.

Meteorolojinin Diyarbakır’da yağmur ile ilgili uyarıları sürüyor. Depremzedeler çadır kentte su baskınlarına karşı daha etkili önlem alınmasını istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.