Diyarbakır'da şaşırtan görüntü: O alanda ot bile çıkmadı

Diyarbakır (Amida Haber) - Amida Haber | 26.04.2023 - 17:46, Güncelleme: 26.04.2023 - 17:46 2128+ kez okundu.
 

Diyarbakır'da şaşırtan görüntü: O alanda ot bile çıkmadı

Diyarbakır’da bir çiftçiye ait tarlada tedirgin eden görüntü yaşandı. Yağışlı havalarla birlikte kentte dağ taş yeşerirken, içki şişelerinin toplandığı alanda ot bile yeşermedi.
İlginç olay Diyarbakır merkez Kayapınar İlçesi Memur Sen TOKİ çevresinde yaşandı. Diyarbakır’da geçtiğimiz yıl tarlasındaki taşları temizlemeye giden çiftçi gördüğü manzara karşısında şok oldu. Tarlasındaki taşları toplamaya giden çiftçi, tarlanın bira şişeleriyle dolup taştığını gördü. Çiftçinin topladığı yüzlerce bira şişesi kule görüntüsü oluşturdu. Yağışlı havaya rağmen ot bile yeşermedi Yağışlı havaların etkili olduğu Diyarbakır’da dağ taş yeşerirken, geçtiğimiz yıl alkol şişelerinin toplandığı alanda bitki yeşermedi. Amida Haber’e konuşan çiftçi, ”Önceki gün gübre atmak için tarlaya gittim. Bu yılki yağışlarla birlikte Diyarbakır’ın her tarafı yeşerirken, alkol şişelerinin toplandığı alanda bir tek bitki bile yeşermedi. Nükleer bomba atılmış gibi ot yeşermedi” dedi.
Diyarbakır’da bir çiftçiye ait tarlada tedirgin eden görüntü yaşandı. Yağışlı havalarla birlikte kentte dağ taş yeşerirken, içki şişelerinin toplandığı alanda ot bile yeşermedi.

İlginç olay Diyarbakır merkez Kayapınar İlçesi Memur Sen TOKİ çevresinde yaşandı. Diyarbakır’da geçtiğimiz yıl tarlasındaki taşları temizlemeye giden çiftçi gördüğü manzara karşısında şok oldu. Tarlasındaki taşları toplamaya giden çiftçi, tarlanın bira şişeleriyle dolup taştığını gördü. Çiftçinin topladığı yüzlerce bira şişesi kule görüntüsü oluşturdu.

Yağışlı havaya rağmen ot bile yeşermedi

1093.jpg

Yağışlı havaların etkili olduğu Diyarbakır’da dağ taş yeşerirken, geçtiğimiz yıl alkol şişelerinin toplandığı alanda bitki yeşermedi.

Amida Haber’e konuşan çiftçi, ”Önceki gün gübre atmak için tarlaya gittim. Bu yılki yağışlarla birlikte Diyarbakır’ın her tarafı yeşerirken, alkol şişelerinin toplandığı alanda bir tek bitki bile yeşermedi. Nükleer bomba atılmış gibi ot yeşermedi” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.