Diyarbakır'da seçim kirliliği!

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 07.03.2024 - 16:09, Güncelleme: 07.03.2024 - 16:23 2135+ kez okundu.
 

Diyarbakır'da seçim kirliliği!

Diyarbakır’daki ana cadde ile soskaklarda siyasi partilerin bayrak ve afişleri nedeniyle kirlik oluşmaya başlarken, vatandaşların tepkisinede neden oldu.
Haber: Nur ORHAN/Diyarbakır 31 Mart seçimlerine günler kala cadde ve sokaklarda yürünecek yer kalmadı. Halkın fikirlerinin kuru reklam afişlerinde ve pankartlarında olduğunu sanan siyasi parti liderleri adeta üst üste afişler ve pankartlar asmaya başladı. 31 Mart seçimlerine günler kala Tüm Sokak ve caddelerde yürünecek yer görülecek manzara kalmadı. Tüm cadde ve sokaklarda siyasi parti liderleri adeta kâğıt ve bayrak asma yarışına girdi. Asılan flama ve kâğıtlar beğeni toplamanın aksine vatandaş tarafından itici ve rahatsız edici olduğu belirtildi. Bu Ekonomi de kuru masraf! Vatandaş Melek Azad ‘’ 31 Mart yerel seçimlerine çok az kaldı ve haliyle partilerin seçim hazırlıkları başladı ancak ben şahsım adına ve çevremde görüp duyduklarım adına şunu söylemeliyim ki Litrelerce benzin doldurularak bangır bangır seçim arabalarının son ses müzikleriyle seçim gününe kadar gezilmesi de her partinin diğer partiye üstünlük kurma çabası adına adeta üst üste tüm flamaları asmaları da bana göre çok gereksiz biz vatandaşlar normalde unutulup sadece seçim zamanı iple flamayla müzikle kandırılmak istemiyoruz bizim gerçekten istediğimiz dertlerimizin dinlenmesi, anlaşılması, sorunlarımıza çözümler düşünülmesi, düşünülen çözümlerin bir plan dâhilinde hayata geçirilmesi yoksa çalınan müzikler asılan metre metre seçim flamaları bu ekonomi de kuru masraftan başka bir şeye yaramıyor çünkü ben daha çok bayrak astı diye partisini değişende veya asmadığı için tuttuğu partiyi bırakan da henüz görmedim.’’ dedi. Seçim hazırlıkları sürerken vatandaş asılan flama ve çalınan müzikleri yalnızca kuru masraf olarak gördüklerini gerçek sorunların konuşulması gerektiğini düşündüklerini dile getirdiler.  
Diyarbakır’daki ana cadde ile soskaklarda siyasi partilerin bayrak ve afişleri nedeniyle kirlik oluşmaya başlarken, vatandaşların tepkisinede neden oldu.

Haber: Nur ORHAN/Diyarbakır

31 Mart seçimlerine günler kala cadde ve sokaklarda yürünecek yer kalmadı. Halkın fikirlerinin kuru reklam afişlerinde ve pankartlarında olduğunu sanan siyasi parti liderleri adeta üst üste afişler ve pankartlar asmaya başladı.

31 Mart seçimlerine günler kala Tüm Sokak ve caddelerde yürünecek yer görülecek manzara kalmadı. Tüm cadde ve sokaklarda siyasi parti liderleri adeta kâğıt ve bayrak asma yarışına girdi. Asılan flama ve kâğıtlar beğeni toplamanın aksine vatandaş tarafından itici ve rahatsız edici olduğu belirtildi.

Bu Ekonomi de kuru masraf!

Vatandaş Melek Azad ‘’ 31 Mart yerel seçimlerine çok az kaldı ve haliyle partilerin seçim hazırlıkları başladı ancak ben şahsım adına ve çevremde görüp duyduklarım adına şunu söylemeliyim ki Litrelerce benzin doldurularak bangır bangır seçim arabalarının son ses müzikleriyle seçim gününe kadar gezilmesi de her partinin diğer partiye üstünlük kurma çabası adına adeta üst üste tüm flamaları asmaları da bana göre çok gereksiz biz vatandaşlar normalde unutulup sadece seçim zamanı iple flamayla müzikle kandırılmak istemiyoruz bizim gerçekten istediğimiz dertlerimizin dinlenmesi, anlaşılması, sorunlarımıza çözümler düşünülmesi, düşünülen çözümlerin bir plan dâhilinde hayata geçirilmesi yoksa çalınan müzikler asılan metre metre seçim flamaları bu ekonomi de kuru masraftan başka bir şeye yaramıyor çünkü ben daha çok bayrak astı diye partisini değişende veya asmadığı için tuttuğu partiyi bırakan da henüz görmedim.’’ dedi.

Seçim hazırlıkları sürerken vatandaş asılan flama ve çalınan müzikleri yalnızca kuru masraf olarak gördüklerini gerçek sorunların konuşulması gerektiğini düşündüklerini dile getirdiler.

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.