Diyarbakır'da TOKİ konutları bitti: Ay sonunda teslimat

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 17.11.2023 - 11:01, Güncelleme: 17.11.2023 - 11:01 1113+ kez okundu.
 

Diyarbakır'da TOKİ konutları bitti: Ay sonunda teslimat

Diyarbakır’da depremzedeler için inşa edilen 6 bin 40 konutun Kasım ayı sonunda hak sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.
 6 Şubat depreminde 6 binanın yıkıldığı, binlerce binanın ağır hasar gördüğü Diyarbakır’da TOKİ, mart ayında 6 bin 40 konutun temelini attı. Havaların soğuması ile beraber hak sahiplerinin konutlara ne zaman yerleşeceği merak konusu oldu. Edinilen bilgiye göre, konutlardan 242’si bu ayın sonunda teslim edilecek. 500’ü gelecek ay TOKİ konutlarının 500’ünün ise Aralık ayı sonuna kadar teslim edilmesi bekleniyor. Elektrik, su gibi alt yapı çalışmaları tamamlanan konutlardan 2 bininin 3 ay sonra, kalanının ise 6 ay sonra hak sahiplerine verilmesi bekleniyor. (Haber Merkezi)
Diyarbakır’da depremzedeler için inşa edilen 6 bin 40 konutun Kasım ayı sonunda hak sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

 6 Şubat depreminde 6 binanın yıkıldığı, binlerce binanın ağır hasar gördüğü Diyarbakır’da TOKİ, mart ayında 6 bin 40 konutun temelini attı. Havaların soğuması ile beraber hak sahiplerinin konutlara ne zaman yerleşeceği merak konusu oldu. Edinilen bilgiye göre, konutlardan 242’si bu ayın sonunda teslim edilecek.

2023/02/24/toki.jpg

500’ü gelecek ay

TOKİ konutlarının 500’ünün ise Aralık ayı sonuna kadar teslim edilmesi bekleniyor. Elektrik, su gibi alt yapı çalışmaları tamamlanan konutlardan 2 bininin 3 ay sonra, kalanının ise 6 ay sonra hak sahiplerine verilmesi bekleniyor. (Haber Merkezi)

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.