Diyarbakır’da turizmin kalbi ‘işgal’ altında!

Diyarbakır (Amida Haber) - Amida Haber | 30.10.2023 - 12:59, Güncelleme: 30.10.2023 - 12:59 1038+ kez okundu.
 

Diyarbakır’da turizmin kalbi ‘işgal’ altında!

Turizmin kalbi konumundaki Diyarbakır’ın Sur İlçesi’ndeki bazı iş yerleri kaldırımları işgal ediyor. Denetimsizlik nedeniyle vatandaş tepkili.
Diyarbakır’da kaldırım işgalleri sorunu, halkın günlük yaşamını olumsuz etkilemeye devam ediyor. Bu kez görüntüler Sur İlçesi Cevat Paşa Mahallelesi Hazreti Süleyman Caddesi’nden geldi. Caddede bulunan bazı esnaflar kaldırımların yanı sıra caddeyi de işgal etti. Turizmin kalbi konumundaki Sur İlçesi’ndeki bu görüntüler pes dedirtirken, Sur Belediyesi ekiplerinin denetim yapmaması vatandaşın tepkisine neden oldu. Bazı esnaflar, kaldırımların yanı sıra Caddeyi de işgal ettikleri görülüyor Vatandaşlar, kaldırım ve caddelerin işyerleri tarafından işgal edildiğini belirterek, ilgili kurumların önlem almasını istedi. Dört ayaklı minarenin bulunduğu sokakta aynı tablo Her gün binlerce yerli ve yabancı turistin geçtiği Yeni kapı sokakta da benzer görüntüler var.
Turizmin kalbi konumundaki Diyarbakır’ın Sur İlçesi’ndeki bazı iş yerleri kaldırımları işgal ediyor. Denetimsizlik nedeniyle vatandaş tepkili.

Diyarbakır’da kaldırım işgalleri sorunu, halkın günlük yaşamını olumsuz etkilemeye devam ediyor. Bu kez görüntüler Sur İlçesi Cevat Paşa Mahallelesi Hazreti Süleyman Caddesi’nden geldi. Caddede bulunan bazı esnaflar kaldırımların yanı sıra caddeyi de işgal etti. Turizmin kalbi konumundaki Sur İlçesi’ndeki bu görüntüler pes dedirtirken, Sur Belediyesi ekiplerinin denetim yapmaması vatandaşın tepkisine neden oldu.

Bazı esnaflar, kaldırımların yanı sıra Caddeyi de işgal ettikleri görülüyor

sur-kaldirim.jpg

Vatandaşlar, kaldırım ve caddelerin işyerleri tarafından işgal edildiğini belirterek, ilgili kurumların önlem almasını istedi.

Dört ayaklı minarenin bulunduğu sokakta aynı tablo

dort-ayakli.jpg

Her gün binlerce yerli ve yabancı turistin geçtiği Yeni kapı sokakta da benzer görüntüler var.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.