Diyarbakır’da ‘vukuatlı’ müdür görevden alındı

Eğitim (Amida Haber) - Amida Haber | 15.11.2023 - 10:51, Güncelleme: 15.11.2023 - 10:51 1111+ kez okundu.
 

Diyarbakır’da ‘vukuatlı’ müdür görevden alındı

Diyarbakır’da öğrencileri cinsiyetlerine göre ayıran, gece yarısı mescit için temeli atan Şehit Halit Gülser İmam Hatip Lisesi Müdürü Zekeriya Erdem, yürütülen soruşturma kapsamında görevden alındı.
Diyarbakır’da görev yaptığı okullarda icraatları ile gündeme gelen Kayapınar İlçesi’ndeki Şehit Halit Gülser İmam Hatip Lisesi Müdürü Zekeriya Erdem hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Milli Eğitim müfettişlerinin yürüttüğü soruşturmada, Erdem’in pansiyonlu öğrenciler için gönderilen iaşeyi amaç dışı kullandığı, pansiyon ambarı ile ilgili iş ve işlemlerin usulüne uygun yapmadığı ve okulda sigortasız personel çalıştırdığı belirlendi. Müfettişlerin düzenlediği rapor doğrultusunda Erdem’e 3 maaş kesme, 2 de kınama cezası verildi. Erdem, müdürlük görevinden alındı. Erdem, öğretmen olarak mesleğine devam edecek. Belediye ve Milli Eğitimden izin almadan mescit yaptırdı Zekeriya Erdem, 2 yıl önce Şehit Halis Gülser Kız Anadolu İmam Hatip lisesi bahçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü ve belediyeden habersiz, gece yarısı dualarla mescit temeli atmıştı. Kız ve erkek öğrencileri ayırmıştı 7 yıl önce ise görev yaptığı Bağlar Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu’ndaki öğrencileri kız ve erkek olarak ayırmıştı. Velilerin tepki göstermesi üzerine Erdem, “seneye de öğretmenleri de kadın ve erkek olarak ayıracağım” demişti. Kaymakamlık Zekeriya Erdem için soruşturma izni vermemişti. (Haber Merkezi)
Diyarbakır’da öğrencileri cinsiyetlerine göre ayıran, gece yarısı mescit için temeli atan Şehit Halit Gülser İmam Hatip Lisesi Müdürü Zekeriya Erdem, yürütülen soruşturma kapsamında görevden alındı.

Diyarbakır’da görev yaptığı okullarda icraatları ile gündeme gelen Kayapınar İlçesi’ndeki Şehit Halit Gülser İmam Hatip Lisesi Müdürü Zekeriya Erdem hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Milli Eğitim müfettişlerinin yürüttüğü soruşturmada, Erdem’in pansiyonlu öğrenciler için gönderilen iaşeyi amaç dışı kullandığı, pansiyon ambarı ile ilgili iş ve işlemlerin usulüne uygun yapmadığı ve okulda sigortasız personel çalıştırdığı belirlendi. Müfettişlerin düzenlediği rapor doğrultusunda Erdem’e 3 maaş kesme, 2 de kınama cezası verildi. Erdem, müdürlük görevinden alındı. Erdem, öğretmen olarak mesleğine devam edecek.

Belediye ve Milli Eğitimden izin almadan mescit yaptırdı

zekeriya-erdem-001.jpg

Zekeriya Erdem, 2 yıl önce Şehit Halis Gülser Kız Anadolu İmam Hatip lisesi bahçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü ve belediyeden habersiz, gece yarısı dualarla mescit temeli atmıştı.

Kız ve erkek öğrencileri ayırmıştı

7 yıl önce ise görev yaptığı Bağlar Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu’ndaki öğrencileri kız ve erkek olarak ayırmıştı. Velilerin tepki göstermesi üzerine Erdem, “seneye de öğretmenleri de kadın ve erkek olarak ayıracağım” demişti. Kaymakamlık Zekeriya Erdem için soruşturma izni vermemişti. (Haber Merkezi)

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.