Diyarbakırlı kayıp 3 gençten biri daha bulundu

Yaşam (Amida Haber) - Amida Haber | 09.05.2023 - 11:25, Güncelleme: 09.05.2023 - 11:25 1836+ kez okundu.
 

Diyarbakırlı kayıp 3 gençten biri daha bulundu

Tunceli’de Munzur çayına uçan araçtaki kayıp Diyarbakırlı 3 gençten Mehmet Can Demiral’ın cansız bedenine ulaşıldı. Kayıp diğer gencin arama çalışmaları sürüyor.
Bayram tatilini fırsat bilerek Diyarbakır’dan Tunceli’ye gelip Munzur Çayı’nı görmek isteyen Mehmetcan Demiral (22) Baran Aslantaş (22) ve Azad Demiral'ın (21) içinde bulunduğu otomobil, 21 Nisan'da Tunceli-Ovacık karayolunun 40'ıncı kilometresinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle debisi yüksek Munzur Çayı'na uçtu. Kayıp gençleri 1200 kişilik ekip arıyor Kayıp gençler için AFAD, UMKE, Diyarbakır, Bingöl, Şanlıurfa, Afyonkarahisar, Ankara, İstanbul, Van, Erzurum ve Adana'dan Jandarma Su Altı Arama Kurtarma (SAK) timleri, Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı (JÖAK), Elazığ ve Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Amirliği, İl Emniyet Müdürlüğü, Ankara, İstanbul, Mersin, Diyarbakır Büyükşehir ve Tunceli Belediyesi, Munzur Arama Kurtarma (MUDAK), ANDA Arama Kurtarma Derneği, Turkuaz Arama Kurtarma, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi, Milli Eğitim Arama ve Kurtarma ve farklı kurumlardan oluşan 1200 kişilik ekiple başlatılan arama çalışması sürüyor. 19. günde bulundu Çalışmaların 19. gününde, otomobilin düştüğü noktadan 40 kilometre uzaklıktaki Miskişah mevkisinde, ceset gören vatandaşlar ihbarda bulundu. Bunun üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Sudan çıkarılan cesedin Mehmet Can Demiral’a ait olduğu belirlendi. Demiral’ın cenazesi, otopsi için Tunceli Adli Tıp kurumuna kaldırıldı. Azad Demiral’ı arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.
Tunceli’de Munzur çayına uçan araçtaki kayıp Diyarbakırlı 3 gençten Mehmet Can Demiral’ın cansız bedenine ulaşıldı. Kayıp diğer gencin arama çalışmaları sürüyor.

Bayram tatilini fırsat bilerek Diyarbakır’dan Tunceli’ye gelip Munzur Çayı’nı görmek isteyen Mehmetcan Demiral (22) Baran Aslantaş (22) ve Azad Demiral'ın (21) içinde bulunduğu otomobil, 21 Nisan'da Tunceli-Ovacık karayolunun 40'ıncı kilometresinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle debisi yüksek Munzur Çayı'na uçtu.

Kayıp gençleri 1200 kişilik ekip arıyor

Kayıp gençler için AFAD, UMKE, Diyarbakır, Bingöl, Şanlıurfa, Afyonkarahisar, Ankara, İstanbul, Van, Erzurum ve Adana'dan Jandarma Su Altı Arama Kurtarma (SAK) timleri, Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı (JÖAK), Elazığ ve Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Amirliği, İl Emniyet Müdürlüğü, Ankara, İstanbul, Mersin, Diyarbakır Büyükşehir ve Tunceli Belediyesi, Munzur Arama Kurtarma (MUDAK), ANDA Arama Kurtarma Derneği, Turkuaz Arama Kurtarma, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi, Milli Eğitim Arama ve Kurtarma ve farklı kurumlardan oluşan 1200 kişilik ekiple başlatılan arama çalışması sürüyor.

19. günde bulundu

Çalışmaların 19. gününde, otomobilin düştüğü noktadan 40 kilometre uzaklıktaki Miskişah mevkisinde, ceset gören vatandaşlar ihbarda bulundu. Bunun üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Sudan çıkarılan cesedin Mehmet Can Demiral’a ait olduğu belirlendi. Demiral’ın cenazesi, otopsi için Tunceli Adli Tıp kurumuna kaldırıldı. Azad Demiral’ı arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.