DİYARBAKIRLI MUHTAR ADAYI SİMURG SARSILMAZ: ADAYLIKTAN ÇEKİLMEDİM

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 29.02.2024 - 13:28, Güncelleme: 29.02.2024 - 13:33 2113+ kez okundu.
 

DİYARBAKIRLI MUHTAR ADAYI SİMURG SARSILMAZ: ADAYLIKTAN ÇEKİLMEDİM

Diyarbakır’da muhtar adayı olan Simurg Sarsılmaz, adaylıktan çekildiği yönündeki haberleri yalanladı.
31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Diyarbakır merkez Bağlar ilçesine bağlı Kaynartepe Mahallesi muhtarlığına aday olan model Simurg Sarsılmaz, adaylıktan çekildiği yönündeki haberler sonrası sosyal medyadan açıklamalarda bulundu. Adaylıktan çekilmedim Konu ile ilgili hiç kimseyle konuşmadığını belirten Simurg Sarsılmaz (Simurg Sağlam) X hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kimseyle görüşmedim ilaçlarla ayakta kalıyorum ya da ölüm tehdidi alıyorum demedim tehtid farklı ölüm tehtidi farklı yalan haber yapmayı görev mi edindiniz!” ifadelerini kullandı. Kaynartepe Mahallesi'nde kadınların bulunduğu zor koşullardan kurtulması için muhtarlığa aday olduğunu belirten Simurg Sarsılmaz, kadının gücüne yeniden kavuşması için çaba göstermeyi kendine hedef olarak seçtiğini söyledi. Sarsılmaz, başka aday çıkmadığı takdirde 4 erkek adaya karşı yarışacak. Simurg Sarsılmaz, adaylığının gündem olmasının ardından dün X hesabından açıklamalarda bulundu. Sarsılmaz açıklamasında tehdit ve taciz mesajları aldığını yazdı. Tehditlerden korkmadığını belirten Sarsılmaz, "Umurumda olan benliğimden daha çok cinsel bir obje olarak anılmak oldu" ifadelerini kullandı. Sarsılmaz mesajlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu belirtti ve "Uzlaşmak için lütfen gelip ağlamayın sizden aldığım tazminatlarla hayvan barınaklarına yardım yapacağım" dedi. “Tehdit aldığım doğru ama umrumda değil” Sarsılmaz'ın paylaşımları şöyle: "Evet tehdit aldığım doğru ama umrumda mı hayır. Umrumda olan benliğimden daha çok cinsel bir obje olarak anılmak oldu, muhtarlık adaylığı için koyduğum fotoğraftan çok işimle alakalı fotoğraf paylaşılıp hedef gösterilmem oldu." "Eleştirinin dozunu kaçırıp haddsizlik yapan herkesin ip numarasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunduğum da doğrudur. Yok öyle önünüze gelen herkese sallayayım sonra bana bir şey olmasın." Kocamızı baştan mı çıkacaksın? "Kadınların çoğu yok mahallemiz sana mı kalmış yok kocamızı baştan mı çıkacaksın içerikli mesajlarla beni taciz ediyor. Ablacım senin senin sigara içmekten bıyıkları sararmış kocanı elinden almak için muhtarlığa adaylığımı koyduğumu düşündüren ne!" “Sizden aldığım tazminatlarla Hayvan barınaklarına yardım yapacağım." "Neymiş de Bağları bilmezmişim etmezmişim. 8 sene yaşadım ne demek bilmem, Bağlar'da yaptığım sosyal sorumluluk çalışmalarını sadece yaptığım insanlar bilir çünkü sadece işimi paylaşan bir insanım." 13  
Diyarbakır’da muhtar adayı olan Simurg Sarsılmaz, adaylıktan çekildiği yönündeki haberleri yalanladı.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Diyarbakır merkez Bağlar ilçesine bağlı Kaynartepe Mahallesi muhtarlığına aday olan model Simurg Sarsılmaz, adaylıktan çekildiği yönündeki haberler sonrası sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

Adaylıktan çekilmedim

Konu ile ilgili hiç kimseyle konuşmadığını belirten Simurg Sarsılmaz (Simurg Sağlam) X hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Kimseyle görüşmedim ilaçlarla ayakta kalıyorum ya da ölüm tehdidi alıyorum demedim tehtid farklı ölüm tehtidi farklı yalan haber yapmayı görev mi edindiniz!” ifadelerini kullandı.

Kaynartepe Mahallesi'nde kadınların bulunduğu zor koşullardan kurtulması için muhtarlığa aday olduğunu belirten Simurg Sarsılmaz, kadının gücüne yeniden kavuşması için çaba göstermeyi kendine hedef olarak seçtiğini söyledi.

Sarsılmaz, başka aday çıkmadığı takdirde 4 erkek adaya karşı yarışacak.

Simurg Sarsılmaz, adaylığının gündem olmasının ardından dün X hesabından açıklamalarda bulundu. Sarsılmaz açıklamasında tehdit ve taciz mesajları aldığını yazdı. Tehditlerden korkmadığını belirten Sarsılmaz, "Umurumda olan benliğimden daha çok cinsel bir obje olarak anılmak oldu" ifadelerini kullandı.

Sarsılmaz mesajlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu belirtti ve "Uzlaşmak için lütfen gelip ağlamayın sizden aldığım tazminatlarla hayvan barınaklarına yardım yapacağım" dedi.

“Tehdit aldığım doğru ama umrumda değil”

Sarsılmaz'ın paylaşımları şöyle: "Evet tehdit aldığım doğru ama umrumda mı hayır. Umrumda olan benliğimden daha çok cinsel bir obje olarak anılmak oldu, muhtarlık adaylığı için koyduğum fotoğraftan çok işimle alakalı fotoğraf paylaşılıp hedef gösterilmem oldu."

"Eleştirinin dozunu kaçırıp haddsizlik yapan herkesin ip numarasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunduğum da doğrudur. Yok öyle önünüze gelen herkese sallayayım sonra bana bir şey olmasın."

Kocamızı baştan mı çıkacaksın?

"Kadınların çoğu yok mahallemiz sana mı kalmış yok kocamızı baştan mı çıkacaksın içerikli mesajlarla beni taciz ediyor. Ablacım senin senin sigara içmekten bıyıkları sararmış kocanı elinden almak için muhtarlığa adaylığımı koyduğumu düşündüren ne!"

“Sizden aldığım tazminatlarla Hayvan barınaklarına yardım yapacağım."

"Neymiş de Bağları bilmezmişim etmezmişim. 8 sene yaşadım ne demek bilmem, Bağlar'da yaptığım sosyal sorumluluk çalışmalarını sadece yaptığım insanlar bilir çünkü sadece işimi paylaşan bir insanım."

Diyarbakırlı model Simurg Sarsılmaz, Muhtar Adayı mı oldu? 113

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.