Diyarbakırlı öğrenciler TÜBİTAK projesinden derece aldı

Diyarbakır (Amida Haber) - Amida Haber | 12.06.2023 - 10:28, Güncelleme: 12.06.2023 - 10:28 2060+ kez okundu.
 

Diyarbakırlı öğrenciler TÜBİTAK projesinden derece aldı

TÜBİTAK’ın Ortaokul ve Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışması’na katılan liseler derece yaptı.
TÜBİTAK’ın Ortaokul ve Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışması düzenlendi. Yarışmada, Diyarbakır Rekabet Kurumu Cumhuriyet Fen Lisesi ile Diyarbakır Sosyal Bilimler Lisesi, Ahmedi Hani Anadolu Lisesi 2’inci ve 3’üncü oldu.Eğitim Sen Diyarbakır Şube Başkanı Ramazan Tekdemir, dereceye giren öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti. Tekdemir, “Başarı takdir edilir, tekdir edilmez” mesajı ile paylaştı. AK Partili vekil de tebrik etti AK Parti Diyarbakır eski Milletvekili Mine Lök Beyaz da, “Bir Diyarbakırlı olarak çok gurur duydum. Kıymetli öğrencilerimiz ve ailelerini ve eğitimcilerimizi yürekten kutluyorum. Başarılarınız daim olsun, yolunuz açık olsun” ifadelerini kullandı.
TÜBİTAK’ın Ortaokul ve Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışması’na katılan liseler derece yaptı.

TÜBİTAK’ın Ortaokul ve Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışması düzenlendi. Yarışmada, Diyarbakır Rekabet Kurumu Cumhuriyet Fen Lisesi ile Diyarbakır Sosyal Bilimler Lisesi, Ahmedi Hani Anadolu Lisesi 2’inci ve 3’üncü oldu.Eğitim Sen Diyarbakır Şube Başkanı Ramazan Tekdemir, dereceye giren öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti. Tekdemir, “Başarı takdir edilir, tekdir edilmez” mesajı ile paylaştı.

AK Partili vekil de tebrik etti

AK Parti Diyarbakır eski Milletvekili Mine Lök Beyaz da, “Bir Diyarbakırlı olarak çok gurur duydum. Kıymetli öğrencilerimiz ve ailelerini ve eğitimcilerimizi yürekten kutluyorum. Başarılarınız daim olsun, yolunuz açık olsun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.