Diyarbakirspor zirveye yaklaşıyor

Spor (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 11.12.2023 - 14:45, Güncelleme: 11.12.2023 - 14:45 1224+ kez okundu.
 

Diyarbakirspor zirveye yaklaşıyor

Bölgesel Amatör Futbol (BAL) 9.Grup'ta bir diğer Diyarbakır temsilcisi Çınar Belediyespor'u 6-1 mağlup eden Diyarbakırspor, liderle puan farkını 2'ye indirdi.
Diyarbakırspor, uzun süre 1-1 devam eden maçın ikinci yarısında rakibine gol yağdırarak puanını 19'a çıkardı ve haftayı 3.sırada tamamlayarak liderle puan farkını 2'ye kadar düşürdü. Bitlis Özgüzelderespor'a deplasmanda yenilerek ilk yenilgisini alan Mazıdağı Fosfatspor 21 puan ve averajla zirvedeki yerini korudu. Bitlis Özgüzelderespor da 21 puanla ikinci sırada yer aldı. İKİNCİ YARIDA GOL OLUP YAĞDI Seyrantepe Spor Tesisleri'nde Çınar Belediyespor'la karşılaşan Diyarbakırspor uzun süre 1-1 devam eden maçı Murat Güneş (4.dakika), Baran Yılmaz (45+6.dakika), Sezer Gündüz (48.dakika), Muhammed Özdemir (61 ve 64.dakikalarda) ve Ömer Akar (73.dakikada) kaydetti. Çınar Belediyespor,85.dakikada penaltı kaçırdı. Diyarbakırspor, gelecek hafta deplasmanda Batman Kayraspor karşılaşacak. Çınar Belediyespor ise bu haftayı bay geçiren Yenişehir Belediyespor'la karşılaşacak.   Kaynak:Yenigün Haber
Bölgesel Amatör Futbol (BAL) 9.Grup'ta bir diğer Diyarbakır temsilcisi Çınar Belediyespor'u 6-1 mağlup eden Diyarbakırspor, liderle puan farkını 2'ye indirdi.

Diyarbakırspor, uzun süre 1-1 devam eden maçın ikinci yarısında rakibine gol yağdırarak puanını 19'a çıkardı ve haftayı 3.sırada tamamlayarak liderle puan farkını 2'ye kadar düşürdü. Bitlis Özgüzelderespor'a deplasmanda yenilerek ilk yenilgisini alan Mazıdağı Fosfatspor 21 puan ve averajla zirvedeki yerini korudu. Bitlis Özgüzelderespor da 21 puanla ikinci sırada yer aldı.

İKİNCİ YARIDA GOL OLUP YAĞDI
Seyrantepe Spor Tesisleri'nde Çınar Belediyespor'la karşılaşan Diyarbakırspor uzun süre 1-1 devam eden maçı Murat Güneş (4.dakika), Baran Yılmaz (45+6.dakika), Sezer Gündüz (48.dakika), Muhammed Özdemir (61 ve 64.dakikalarda) ve Ömer Akar (73.dakikada) kaydetti.

Çınar Belediyespor,85.dakikada penaltı kaçırdı. Diyarbakırspor, gelecek hafta deplasmanda Batman Kayraspor karşılaşacak. Çınar Belediyespor ise bu haftayı bay geçiren Yenişehir Belediyespor'la karşılaşacak.

 

Kaynak:Yenigün Haber

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.