Diyarbekirspor, çıkışını sürdürdü

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 11.12.2023 - 11:22, Güncelleme: 11.12.2023 - 11:25 686+ kez okundu.
 

Diyarbekirspor, çıkışını sürdürdü

Sahasında Ankara Demirspor ile karşılaşan Diyarbekirspor, çıkışını devam ettirerek Play-Off potasına bir adım daha yaklaştı.
TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele veren Diyarbekirspor çıkışını sürdürüyor. Diyarbakır’da oynanan maçta yeşil-kırmızılıları öne geçiren gol 16.dakikada geldi. Kaplan Hasan Hüseyin Acar'in kullandığı kornerden gelen topu Arda Okan Kurtulan kafayı ağlara yolladı:1-0. İlk yarı bu skorla sona erdi. Maçın ikinci yarısı karşılıklı ataklarla geçti. 61‘nci dakikada Hasan Hüseyin Acar, takımını 2-0 öne geçiren golü penaltıdan attı. Mustafa Fettahoğlu 70’nci dakikada farkı bire indirdi: 2-1 Maçta başka gol olmayınca maç bu skorla sona ererken, yeşil-kırmızılılar, hanesine 3 puan yazdırarak son 3 maçta 7 puan topladı. Puanını 23'e çıkaran Diyarbekirspor, Play-Off’ta yukarı doğru grafiğini sürdürdü.    
Sahasında Ankara Demirspor ile karşılaşan Diyarbekirspor, çıkışını devam ettirerek Play-Off potasına bir adım daha yaklaştı.

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele veren Diyarbekirspor çıkışını sürdürüyor.

Diyarbakır’da oynanan maçta yeşil-kırmızılıları öne geçiren gol 16.dakikada geldi.

Kaplan Hasan Hüseyin Acar'in kullandığı kornerden gelen topu Arda Okan Kurtulan kafayı ağlara yolladı:1-0.

İlk yarı bu skorla sona erdi.

Maçın ikinci yarısı karşılıklı ataklarla geçti.

61‘nci dakikada Hasan Hüseyin Acar, takımını 2-0 öne geçiren golü penaltıdan attı.

Mustafa Fettahoğlu 70’nci dakikada farkı bire indirdi: 2-1

Maçta başka gol olmayınca maç bu skorla sona ererken, yeşil-kırmızılılar, hanesine 3 puan yazdırarak son 3 maçta 7 puan topladı.

Puanını 23'e çıkaran Diyarbekirspor, Play-Off’ta yukarı doğru grafiğini sürdürdü.

 

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.