Diyarbekirspor’dan altı puanlık galibiyet

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 26.11.2023 - 17:10, Güncelleme: 27.11.2023 - 11:47 1332+ kez okundu.
 

Diyarbekirspor’dan altı puanlık galibiyet

İlk 45 dakikası golsüz tamamlanan maçta Altınordu’yu Ozan Papaker ve Yasin Dülger’in ikinci yarıda kaydettiği gollerle 2-0 mağlup eden Diyarbekirspor, puanını 19’a çıkarıp Play-Off yarışı için umutlandı.
Haber: Şehmus KIZILASLA 2. Lig Beyaz Grup’ta yer alan Diyarbakır temsilcisi Diyarbekirspor, kendi sahasında önemli bir galibiyet elde etti. Alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Altınordu ile karşı karşıya gelen Diyarbekirspor, ilk 45 dakikada bulduğu pozisyonları değerlendiremedi ve kalesinde de zaman zaman tehlikeler yaşadı. Goller Son Yarım Saatte İkinci yarıda galibiyet için rakip kalede etkili ataklar geliştiren Yeşil-Kırmızılı takım, 69. dakikada golcü futbolcu Ozan Papaker’in ceza alanı içinde yaptığı plase vuruşla aradığı golü buldu:1-0. 80. dakikada bu kez sahneye Yasin Dülger çıkarak farkı 2’ye çıkardı. Kritik bir çok elde eden Yeşil-Kırmızılı takım, gelecek hafta deplasmanda İstanbul temsilcisi Beyoğlu Yeni Çarşı Fk ile puan mücadelesine çıkacak.
İlk 45 dakikası golsüz tamamlanan maçta Altınordu’yu Ozan Papaker ve Yasin Dülger’in ikinci yarıda kaydettiği gollerle 2-0 mağlup eden Diyarbekirspor, puanını 19’a çıkarıp Play-Off yarışı için umutlandı.

Haber: Şehmus KIZILASLA

2. Lig Beyaz Grup’ta yer alan Diyarbakır temsilcisi Diyarbekirspor, kendi sahasında önemli bir galibiyet elde etti.

Alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Altınordu ile karşı karşıya gelen Diyarbekirspor, ilk 45 dakikada bulduğu pozisyonları değerlendiremedi ve kalesinde de zaman zaman tehlikeler yaşadı.

Goller Son Yarım Saatte

İkinci yarıda galibiyet için rakip kalede etkili ataklar geliştiren Yeşil-Kırmızılı takım, 69. dakikada golcü futbolcu Ozan Papaker’in ceza alanı içinde yaptığı plase vuruşla aradığı golü buldu:1-0.

80. dakikada bu kez sahneye Yasin Dülger çıkarak farkı 2’ye çıkardı.

Kritik bir çok elde eden Yeşil-Kırmızılı takım, gelecek hafta deplasmanda İstanbul temsilcisi Beyoğlu Yeni Çarşı Fk ile puan mücadelesine çıkacak.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.