Eşbaşkanlar Muhtarlarla bir araya geldi

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 09.05.2024 - 17:07, Güncelleme: 09.05.2024 - 17:07 2549+ kez okundu.
 

Eşbaşkanlar Muhtarlarla bir araya geldi

Silvan Belediye Eşbaşkanları ilçe sorunları ele almak ve hızlı çözüm üretmek için merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
Haber: M.Romedi YILMAZ Silvan’da var olan sorunları hızlı bir şekilde çözüme ulaştırmak için, merkez ve kırsal mahalle muhtarlarıyla belediyemiz konferans salonunda bir toplantı düzenlendi. Toplantıya belediye eşbaşkanı Sevim Biçici ve Kadri Esen yanı sıra meclis üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı. Silvan İlçemiz muhtarları belediye eşbaşkanları yeni görevlerinden dolayı tebrik etti. Yapılan toplantıda ilk olarak belediye eşbaşkanları yapacakları çalışmalar hakkında mahalle muhtarlarını bilgilendirerek sonrasında mahalle muhtarlarımızın sorunlarını dinledi. Mahalle muhtarlarının dile getirdiği sorunlar tek tek not alınarak imkanlar dahilinde çözüleceğini belirten eşbaşkanlar, muhtarların toplantıya gösterdiği ilgiden dolayı kendilerine teşekkür etti. Toplantı sonunda muhtarlarımıza çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Silvan Belediye Eşbaşkanları ilçe sorunları ele almak ve hızlı çözüm üretmek için merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Haber: M.Romedi YILMAZ

Silvan’da var olan sorunları hızlı bir şekilde çözüme ulaştırmak için, merkez ve kırsal mahalle muhtarlarıyla belediyemiz konferans salonunda bir toplantı düzenlendi.

Toplantıya belediye eşbaşkanı Sevim Biçici ve Kadri Esen yanı sıra meclis üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Silvan İlçemiz muhtarları belediye eşbaşkanları yeni görevlerinden dolayı tebrik etti. Yapılan toplantıda ilk olarak belediye eşbaşkanları yapacakları çalışmalar hakkında mahalle muhtarlarını bilgilendirerek sonrasında mahalle muhtarlarımızın sorunlarını dinledi.

Mahalle muhtarlarının dile getirdiği sorunlar tek tek not alınarak imkanlar dahilinde çözüleceğini belirten eşbaşkanlar, muhtarların toplantıya gösterdiği ilgiden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Toplantı sonunda muhtarlarımıza çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.