Eski bakandan Diyarbakır Barosu’na teşekkür

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 25.11.2023 - 12:42, Güncelleme: 25.11.2023 - 12:42 1125+ kez okundu.
 

Eski bakandan Diyarbakır Barosu’na teşekkür

İYİ Parti İstanbul Milletvekeli Salim Ensarioğlu, İsrail Başkanı hakkında suç duyurusunda bulunan Diyarbakır Barosu’na teşekkür etti.
Eski bakanlardan Salim Ensarioğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Diyarbakır Barosu’nun; siyonist İsrail devletinin Gazze halkına uyguladığı soykırıma karşı, uluslararası örgütlerin ve devletlerin boş kınamaları ve tehditleri dışında kılını dahi kıpırdatmayarak Siyonist İsrail’i cesaretlendiren basiretsizliklerin yaşandığı bu süreçte, göstermiş olduğu hassasiyeti ve duyarlılığı için baromuza şahsım adına teşekkür ediyorum. Bu vesileyle savaş suçu makinesine dönüşen İsrail terörüne karşı tüm organizasyonların söz ile değil uygulama noktasında üzerilerine düşeni yapmaya davet ediyorum.” Suç duyurusunda bulunmuştu Diyarbakır Barosu, Roma Statüsünün 6, 7 ve 8.madderinde düzenlenen 'Soykırım', 'Savaş Suçu' ve 'İnsanlığa Karşı Suçlar' olması nedeniyle İsrail Devlet Başkanı Netanyahu ve sorumlular hakkında Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne (UCM) suç duyurusunda bulunmuştu. (Haber Merkezi)
İYİ Parti İstanbul Milletvekeli Salim Ensarioğlu, İsrail Başkanı hakkında suç duyurusunda bulunan Diyarbakır Barosu’na teşekkür etti.

Eski bakanlardan Salim Ensarioğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Diyarbakır Barosu’nun; siyonist İsrail devletinin Gazze halkına uyguladığı soykırıma karşı, uluslararası örgütlerin ve devletlerin boş kınamaları ve tehditleri dışında kılını dahi kıpırdatmayarak Siyonist İsrail’i cesaretlendiren basiretsizliklerin yaşandığı bu süreçte, göstermiş olduğu hassasiyeti ve duyarlılığı için baromuza şahsım adına teşekkür ediyorum. Bu vesileyle savaş suçu makinesine dönüşen İsrail terörüne karşı tüm organizasyonların söz ile değil uygulama noktasında üzerilerine düşeni yapmaya davet ediyorum.”

Suç duyurusunda bulunmuştu

Diyarbakır Barosu, Roma Statüsünün 6, 7 ve 8.madderinde düzenlenen 'Soykırım', 'Savaş Suçu' ve 'İnsanlığa Karşı Suçlar' olması nedeniyle İsrail Devlet Başkanı Netanyahu ve sorumlular hakkında Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne (UCM) suç duyurusunda bulunmuştu. (Haber Merkezi)

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.