Esnaf Başkanı’nda bayram mesajı

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 09.04.2024 - 12:51, Güncelleme: 09.04.2024 - 12:51 1961 kez okundu.
 

Esnaf Başkanı’nda bayram mesajı

Silvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Eşref Işık, ramazan bayramını kutladı.
Haber: Azad Berdan YILMAZ Işık, yayımladığı mesajda “Vatandaşlarımızın bayram alışverişlerini yerel esnaftan yapmaları, esnafın ise fiyat konusunda halka yardımcı olmalarını istiyoruz. Esnaf olarak kaliteye önem vermemiz lazım. Fiyatları makul tutalım ki hiç olmazsa alışveriş olsun. Bu minvalde halka yardımcı olalım. Rekabet kaliteyi artırsın, birbirimize zarar vermesin. Esnafımızdan bunu istiyoruz. Yerel esnafımızı kalkındıralım, onları güçlendirelim. Esnaftan alışveriş yapalım. Yerel esnaf güçlenirse tüm şehir güçlenir. Alışveriş yaparken de israfa kaçmamaya dikkat edelim. Esnaf olarak da kalitesizlikten kaçalım” dedi. Işık, Tüm esnaf ve halkımızın Ramazan Bayramı en içten dileklerimle kutluyorum dedi.
Silvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Eşref Işık, ramazan bayramını kutladı.

Haber: Azad Berdan YILMAZ

Işık, yayımladığı mesajda “Vatandaşlarımızın bayram alışverişlerini yerel esnaftan yapmaları, esnafın ise fiyat konusunda halka yardımcı olmalarını istiyoruz. Esnaf olarak kaliteye önem vermemiz lazım. Fiyatları makul tutalım ki hiç olmazsa alışveriş olsun. Bu minvalde halka yardımcı olalım. Rekabet kaliteyi artırsın, birbirimize zarar vermesin. Esnafımızdan bunu istiyoruz. Yerel esnafımızı kalkındıralım, onları güçlendirelim. Esnaftan alışveriş yapalım. Yerel esnaf güçlenirse tüm şehir güçlenir. Alışveriş yaparken de israfa kaçmamaya dikkat edelim. Esnaf olarak da kalitesizlikten kaçalım” dedi.

Işık, Tüm esnaf ve halkımızın Ramazan Bayramı en içten dileklerimle kutluyorum dedi.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.