Etimesgut oyuncusu: Amedspor camiasına ne kadar teşekkür etsem az

Spor (Amida Haber) - Amida Haber | 06.11.2023 - 10:39, Güncelleme: 06.11.2023 - 10:39 1397+ kez okundu.
 

Etimesgut oyuncusu: Amedspor camiasına ne kadar teşekkür etsem az

Etimesgut Belediyespor Futbolcusu Mehmet Sıddık İstemi, Amedspor maçında yaşanan gelişmelerden dolayı mesaj yayınladı. Etimesgut'ta oynayan Diyarbakırlı Abdülaziz Demircan ise taraftar tarafından yuhalandı.
Etimesgut Belediyespor’da oynayan futbolcu Mehmet Sıddık İstemi, Amedspor taraftarının maç esnasında kendisine gösterdiği ilgi ve alkış nedeniyle sosyal medya hesabından yeşil kırmızılı taraftara sevgi dolu mesajlar yazdı. İstemi, mesajında şunları yazdı: “Şehre ayak bastığımdan itibaren sevgisini, ilgisini eksik etmeyen; bugün statta gösterdikleri sevgi ve saygı seli karşısında anlatılmaz duygular yaşatan büyük Amedspor camiasına, memleketimin güzel insanlarına ne kadar teşekkür etsem az. Allah hepinizden tek tek razı olsun…” Diyarbakırlı oyuncu Mehmet Sıddık İstemi daha önce Amedspor’da forma giymişti. Takımın en çok sevilen futbolcuları arasında yer alıyordu. Abdülaziz Demircan yuhalandı Öte yandan Etimesgut'ta oynayan Diyarbakırlı Abdülaziz Demircan ise, maç içerisinde oyunu geren hareketler yapması taraftarın tepkisine neden olmuş, taraflar maçın başından sonuna kadar yuhaladı. (Haber Merkezi)
Etimesgut Belediyespor Futbolcusu Mehmet Sıddık İstemi, Amedspor maçında yaşanan gelişmelerden dolayı mesaj yayınladı. Etimesgut'ta oynayan Diyarbakırlı Abdülaziz Demircan ise taraftar tarafından yuhalandı.

Etimesgut Belediyespor’da oynayan futbolcu Mehmet Sıddık İstemi, Amedspor taraftarının maç esnasında kendisine gösterdiği ilgi ve alkış nedeniyle sosyal medya hesabından yeşil kırmızılı taraftara sevgi dolu mesajlar yazdı. İstemi, mesajında şunları yazdı:

“Şehre ayak bastığımdan itibaren sevgisini, ilgisini eksik etmeyen; bugün statta gösterdikleri sevgi ve saygı seli karşısında anlatılmaz duygular yaşatan büyük Amedspor camiasına, memleketimin güzel insanlarına ne kadar teşekkür etsem az. Allah hepinizden tek tek razı olsun…”

Diyarbakırlı oyuncu Mehmet Sıddık İstemi daha önce Amedspor’da forma giymişti. Takımın en çok sevilen futbolcuları arasında yer alıyordu.

Abdülaziz Demircan yuhalandı

Öte yandan Etimesgut'ta oynayan Diyarbakırlı Abdülaziz Demircan ise, maç içerisinde oyunu geren hareketler yapması taraftarın tepkisine neden olmuş, taraflar maçın başından sonuna kadar yuhaladı. (Haber Merkezi)

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.