Galatasaray 17. kez Şampiyonlar Liginde

Spor 30.08.2023 - 11:19, Güncelleme: 30.08.2023 - 11:19 1502+ kez okundu.
 

Galatasaray 17. kez Şampiyonlar Liginde

Son dakika: Galatasaray kendi saha ve seyircisi önünde Molde’yi 2-1 yenerek 17. kez şampiyonlar ligi biletini kaptı. Maçın bitimi ile birlikte birçok ilde sarı kırmızılılar kutlama yaptı.
Galatasaray devler liginde. UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Galatasaray, Norveç ekibi Molde'yi konuk etti. Rams Park'ta oynanan karşılaşmayı sarı-kırmızılılar 2-1 kazandı. Galatasaray Şampiyonlar ligi biletini aldı Galatasaray'a galibiyeti getiren golü 6. dakikada penaltıdan Icardi ve 90+3’te Angelino attı. Molde’nin tek golünü ise 66. dakikada Eirik Hestad kaydetti. Bu sonucun ardından ilk maçı da 3-2 kazanan Galatasaray toplamda 5-3'lük skorla tur atlayarak UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı başardı. Molde ise Devler Ligi'ne veda ederken yoluna UEFA Avrupa Ligi gruplarından devam edecek. Taraftarlar sokağa döküldü Maçın bitimi ile birlikte birçok ilde sarı kırmızılılar sokaklara çıkarak kutlama yaptı.
Son dakika: Galatasaray kendi saha ve seyircisi önünde Molde’yi 2-1 yenerek 17. kez şampiyonlar ligi biletini kaptı. Maçın bitimi ile birlikte birçok ilde sarı kırmızılılar kutlama yaptı.

Galatasaray devler liginde. UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Galatasaray, Norveç ekibi Molde'yi konuk etti. Rams Park'ta oynanan karşılaşmayı sarı-kırmızılılar 2-1 kazandı.

Galatasaray Şampiyonlar ligi biletini aldı

galatasaray.jpg

Galatasaray'a galibiyeti getiren golü 6. dakikada penaltıdan Icardi ve 90+3’te Angelino attı. Molde’nin tek golünü ise 66. dakikada Eirik Hestad kaydetti.

Bu sonucun ardından ilk maçı da 3-2 kazanan Galatasaray toplamda 5-3'lük skorla tur atlayarak UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı başardı. Molde ise Devler Ligi'ne veda ederken yoluna UEFA Avrupa Ligi gruplarından devam edecek.

Taraftarlar sokağa döküldü

Maçın bitimi ile birlikte birçok ilde sarı kırmızılılar sokaklara çıkarak kutlama yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.