Gezi için Rize’ye giden Diyarbakır kafilesine saldırı

Silvan 14.06.2023 - 10:05, Güncelleme: 14.06.2023 - 10:05 1966+ kez okundu.
 

Gezi için Rize’ye giden Diyarbakır kafilesine saldırı

Diyarbakır’da ortaokul öğrencilerinden oluşan bir kafile, gezi için Rize’ye gitti. Tur rehberi ve öğretmen saldırıya uğradı. Öğretmen ve rehber yaralandı.
Ortaokul öğrencilerinden oluşan bir kafile, Diyarbakır'dan Rize'nin Ardeşen ilçesine geziye gitmek üzere yola çıktı. Ancak kafile, Akasya Zipline Salıncak tesisinde eğlenmek için durduklarında tur rehberi ve öğretmen saldırıya uğradı. Jandarma ekipleri müdahale etti Salıncak alanının sahipleri tarafından gerçekleştirilen saldırıda, tur rehberinin burnu kırıldı ve öğretmen çeşitli yerlerinden yaralandı. Saldırı, gezi turlarının devam ettiği alanda gerçekleştiği için tesadüfen orada bulunan jandarma ekipleri müdahale etti. Diyarbakır'a döndüler Jandarmanın müdahalesiyle saldırganlar durduruldu ve tur rehberi ile öğretmen Ardeşen İlçe Devlet Hastanesi'ne götürülerek darp raporu aldı. Ardından öğretmen ve tur rehberi Ardeşen İlçe Jandarma Karakolu'na giderek saldırganlar hakkında "Darp, cebir, şiddet ve öldürmeye teşebbüs" suçlarından şikâyetçi oldu. Tur kafilesi daha sonra Diyarbakır'a dönmek üzere yola çıktı.
Diyarbakır’da ortaokul öğrencilerinden oluşan bir kafile, gezi için Rize’ye gitti. Tur rehberi ve öğretmen saldırıya uğradı. Öğretmen ve rehber yaralandı.

Ortaokul öğrencilerinden oluşan bir kafile, Diyarbakır'dan Rize'nin Ardeşen ilçesine geziye gitmek üzere yola çıktı. Ancak kafile, Akasya Zipline Salıncak tesisinde eğlenmek için durduklarında tur rehberi ve öğretmen saldırıya uğradı.

Jandarma ekipleri müdahale etti

Salıncak alanının sahipleri tarafından gerçekleştirilen saldırıda, tur rehberinin burnu kırıldı ve öğretmen çeşitli yerlerinden yaralandı. Saldırı, gezi turlarının devam ettiği alanda gerçekleştiği için tesadüfen orada bulunan jandarma ekipleri müdahale etti.

Diyarbakır'a döndüler

Jandarmanın müdahalesiyle saldırganlar durduruldu ve tur rehberi ile öğretmen Ardeşen İlçe Devlet Hastanesi'ne götürülerek darp raporu aldı. Ardından öğretmen ve tur rehberi Ardeşen İlçe Jandarma Karakolu'na giderek saldırganlar hakkında "Darp, cebir, şiddet ve öldürmeye teşebbüs" suçlarından şikâyetçi oldu. Tur kafilesi daha sonra Diyarbakır'a dönmek üzere yola çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.