GGC Başkanı Bozarslan, öğrencilerle buluştu

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 21.02.2024 - 09:35, Güncelleme: 21.02.2024 - 10:57 969+ kez okundu.
 

GGC Başkanı Bozarslan, öğrencilerle buluştu

Öğrencilerle bir araya gelen Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Felat Bozarslan, gazetecilik mesleğinde deneyimlerini ve yaşamı boyunca karşılaştığı olayları öğrencilere aktardı.
Bahçeşehir Koleji Hevsel Kampüsü El Cezeri Konferans Salonu’nda düzenlenen “Meslek Uzmanları ile Kariyer Söyleşileri” programına katılan, Bozarslan’ın kısa özgeçmişi İngilizce ve Türkçe olarak okundu. söyleşi sırasında mesleki deneyimlerini ve gazetecilik yaşamı boyunca karşılaştığı olayları öğrencilere aktaran, Bozarslan gazetecilik ve savaş muhabirliği konusunda merak edilen soruları izleyen Öğrencilere, kolej yöneticilerine ve öğretmenlere aktardı.. Programın sonunda Bahçeşehir Koleji Hevsel Kampüsü Müdürü Mehmet Murat Sarihan tarafından Başkan Bozarslan’a öğrencilerin tasarladığı plaket hediye ederken, Kolej öğrencileri de bir buket çiçek vererek, teşekkür etti. Bozarslan ise öğrencileri Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’ne davet ett
Öğrencilerle bir araya gelen Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Felat Bozarslan, gazetecilik mesleğinde deneyimlerini ve yaşamı boyunca karşılaştığı olayları öğrencilere aktardı.

Bahçeşehir Koleji Hevsel Kampüsü El Cezeri Konferans Salonu’nda düzenlenen “Meslek Uzmanları ile Kariyer Söyleşileri” programına katılan, Bozarslan’ın kısa özgeçmişi İngilizce ve Türkçe olarak okundu.

söyleşi sırasında mesleki deneyimlerini ve gazetecilik yaşamı boyunca karşılaştığı olayları öğrencilere aktaran, Bozarslan gazetecilik ve savaş muhabirliği konusunda merak edilen soruları izleyen Öğrencilere, kolej yöneticilerine ve öğretmenlere aktardı..

Programın sonunda Bahçeşehir Koleji Hevsel Kampüsü Müdürü Mehmet Murat Sarihan tarafından Başkan Bozarslan’a öğrencilerin tasarladığı plaket hediye ederken, Kolej öğrencileri de bir buket çiçek vererek, teşekkür etti. Bozarslan ise öğrencileri Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’ne davet ett

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.