Gülben Ergen Diyarbakır’da okul açtı

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 30.04.2023 - 13:06, Güncelleme: 30.04.2023 - 13:06 1510+ kez okundu.
 

Gülben Ergen Diyarbakır’da okul açtı

Diyarbakır’ın Hani İlçesi’nde inşaatı tamamlanan Hacı Hamit Kaya Anaokulu törenle açıldı. Törene şarkıcı Gülben Ergen de katıldı.
Çocuklar Gülsün Diye Derneği öncülüğünde Diyarbakır'ın Hani İlçesi Gürbüz Mahallesi'nde Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin öncülüğünde hayırsever Kamuran Kaya ve Süleyman Kaya'nın dedeleri Hacı Hamit Kaya adına yaptırdığı okulun açılışı yapıldı. 2 derslikli Hacı Hamit Kaya Anaokulu’nun törenine Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su katıldı. 41 bin öğrenci Vali Su, eğitimin önemine işaret ederek, “İlimizde 122 anaokulumuz, 852 anasınıfımız, toplamda bin 429 dersliğimiz ve 41 bin 500’ün üzerinde de öğrencimiz, yavrumuz bu ana sınıfı ve anaokullarında eğitim almaktalar. Neticede bin 800 den fazla öğretmenimiz bu anaokulları ve ana sınıflarımızda çocuklarımıza eğitim veriyor” dedi. Programa, Şarkıcı Gülben Ergen’in yanı sıra, Hani Kaymakamı Abdullah Yüksel ile yöneticiler katıldı. (Haber Merkezi)
Diyarbakır’ın Hani İlçesi’nde inşaatı tamamlanan Hacı Hamit Kaya Anaokulu törenle açıldı. Törene şarkıcı Gülben Ergen de katıldı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği öncülüğünde Diyarbakır'ın Hani İlçesi Gürbüz Mahallesi'nde Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin öncülüğünde hayırsever Kamuran Kaya ve Süleyman Kaya'nın dedeleri Hacı Hamit Kaya adına yaptırdığı okulun açılışı yapıldı. 2 derslikli Hacı Hamit Kaya Anaokulu’nun törenine Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su katıldı.

41 bin öğrenci

Vali Su, eğitimin önemine işaret ederek, “İlimizde 122 anaokulumuz, 852 anasınıfımız, toplamda bin 429 dersliğimiz ve 41 bin 500’ün üzerinde de öğrencimiz, yavrumuz bu ana sınıfı ve anaokullarında eğitim almaktalar. Neticede bin 800 den fazla öğretmenimiz bu anaokulları ve ana sınıflarımızda çocuklarımıza eğitim veriyor” dedi.

Programa, Şarkıcı Gülben Ergen’in yanı sıra, Hani Kaymakamı Abdullah Yüksel ile yöneticiler katıldı. (Haber Merkezi)

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.