Dicle Üniversitesi karar aldı: Kapalı olacak
Dicle Üniversitesi karar aldı: Kapalı olacak
Diyarbakır Dicle Üniversitesi Rektörlüğü, güvenlik önlemleri kapsamında kampüs içerisindeki bazı köy yollarının belirli saatlerde trafiğe kapatma kararı aldı.
MALABADİ HABER - Diyarbakır’da bazı köy yollarının Dicle Üniversitesi kampüsü içerisinden geçmesi, zaman zaman tartışmalara ve tepkilere neden oluyordu. Dicle Üniversitesi Rektörlüğü, kampüs güvenliğini artırmak amacıyla yeni bir uygulamaya geçti.

Üniversiteden yapılan açıklamada, kampüs içinden geçen köy yolu güzergâhının her gün 20.00 ile 06.00 saatleri arasında araç trafiğine kapatılacağı duyuruldu. Bu kararın, öğrenciler ile akademik ve idari personelin yanı sıra kampüsü ziyaret eden vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla alındığı belirtildi.

Dicle Üniversitesi Rektörlüğü, güvenli ve huzurlu bir kampüs ortamının sürdürülebilmesi için tüm paydaşların karara hassasiyetle uyması gerektiğini vurguladı.
Diyarbakır HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
