DİYARBAKIR DEM PARTİ, SEÇİM STARTINI VERDİ

Diyarbakır 05.02.2024 - 18:06, Güncelleme: 06.02.2024 - 14:31 2223+ kez okundu.
 

DİYARBAKIR DEM PARTİ, SEÇİM STARTINI VERDİ

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi Diyarbakır İl Örgütü, konvoylarla şehir tutu gerçekleştirdi.
31 Mart 2024 yerel seçimlerinin startını bugün Diyarbakır’da veren DEM Parti Belediye Eşbaşkan adayları, halkın yoğun katılımıyla şehir turu gerçekleştirdi. Konvoy öncesi yüzlerce kişi, Tılalo (Silvan Yolunda) slogan ve zılgıtlarla adaylarını coşkuyla karşıladı. Burada halkı selamlayan adaylar ardından yüzlerce araçtan oluşan konvoylarla kent merkezine doğru yola çıktı. Konvoy, şehir merkezinde halaylar, sloganlar, davul ve zurnalar eşliğinde karşılandı. Coşku ve heyecanla konvoyu karşılayan yurttaşlar konvoyu sık sık durdurarak seçim otobüsleri önünde halaylar çekti. Alkışlarla karşılanan konvoy evlerin balkonlarına çıkan kadınlar zılgıtları ve alkışları ile selamladı. Konvoyu gören araç sahipleri de DEM Parti konvoya dahil olurken, esnaflar ise dükkanlarının önüne çıkıp zafer işareti ve sloganlarla DEM Parti’ye olan desteklerini gösterdi.
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi Diyarbakır İl Örgütü, konvoylarla şehir tutu gerçekleştirdi.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinin startını bugün Diyarbakır’da veren DEM Parti Belediye Eşbaşkan adayları, halkın yoğun katılımıyla şehir turu gerçekleştirdi. Konvoy öncesi yüzlerce kişi, Tılalo (Silvan Yolunda) slogan ve zılgıtlarla adaylarını coşkuyla karşıladı.

Burada halkı selamlayan adaylar ardından yüzlerce araçtan oluşan konvoylarla kent merkezine doğru yola çıktı. Konvoy, şehir merkezinde halaylar, sloganlar, davul ve zurnalar eşliğinde karşılandı. Coşku ve heyecanla konvoyu karşılayan yurttaşlar konvoyu sık sık durdurarak seçim otobüsleri önünde halaylar çekti. Alkışlarla karşılanan konvoy evlerin balkonlarına çıkan kadınlar zılgıtları ve alkışları ile selamladı. Konvoyu gören araç sahipleri de DEM Parti konvoya dahil olurken, esnaflar ise dükkanlarının önüne çıkıp zafer işareti ve sloganlarla DEM Parti’ye olan desteklerini gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.