Diyarbakır’da süreç kardeşliği: Buzlar eridi

Diyarbakır (MH) - MALABADİ HABER | 19.09.2025 - 12:17, Güncelleme: 19.09.2025 - 12:22 6090+ kez okundu.
 

Diyarbakır’da süreç kardeşliği: Buzlar eridi

Süreci anlatmak için Diyarbakır’da halkla buluşan AK Partili Suna Kepoğlu ile DEM Partili Adalet Kaya’nın kucaklaştığı anlar görüntülere böyle yansıdı.
MALABADİ HABER - PKK mensuplarının silah bırakma kararı sonrası Meclis bünyesinde kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu toplantıları devam ediyor. Komisyon üyeleri farklı çevrelerden kişileri dinlerken, vekiller de kolları sıvadı. Diyarbakır ve bölge illerinden Meclis’e giden AK Partili ve DEM’li vekiller sokakta süreci anlatma çalışmalarına başladı. İki vekil kucaklaştı Bu kapsamda AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepoğlu Ataman, Bağlar ilçesi Sakarya Caddesi’nde esnafı ziyaret ederek, destek istedi. Ataman, aynı cadde üzerinde esnaf ziyareti yapan DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Adalet Kaya ile karşılaştı. Bir süre ayakta sohbet eden Diyarbakırlı iki vekil bir birlerine sarıldı. Kadın vekillerin kucaklaştığı görüntüler kentte ‘özlenen’ tablo olarak yorumlandı. Bu arada AK Partili Suna Kepoğlu Ataman’a İl Başkanı Ömer İler, Bağlar İlçe Başkanı Av. Sadık Başar Gür eşlik etti. AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Ömer İler, geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda DEM Parti İl Örgütü’nü ziyaret ederek önemli bir adım atmıştı. İler, ziyarette sürecin önemine işaret ederek, kardeşlik mesajı vermişti.
Süreci anlatmak için Diyarbakır’da halkla buluşan AK Partili Suna Kepoğlu ile DEM Partili Adalet Kaya’nın kucaklaştığı anlar görüntülere böyle yansıdı.

MALABADİ HABER - PKK mensuplarının silah bırakma kararı sonrası Meclis bünyesinde kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu toplantıları devam ediyor. Komisyon üyeleri farklı çevrelerden kişileri dinlerken, vekiller de kolları sıvadı. Diyarbakır ve bölge illerinden Meclis’e giden AK Partili ve DEM’li vekiller sokakta süreci anlatma çalışmalarına başladı.

İki vekil kucaklaştı

Bu kapsamda AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepoğlu Ataman, Bağlar ilçesi Sakarya Caddesi’nde esnafı ziyaret ederek, destek istedi. Ataman, aynı cadde üzerinde esnaf ziyareti yapan DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Adalet Kaya ile karşılaştı. Bir süre ayakta sohbet eden Diyarbakırlı iki vekil bir birlerine sarıldı. Kadın vekillerin kucaklaştığı görüntüler kentte ‘özlenen’ tablo olarak yorumlandı.

Bu arada AK Partili Suna Kepoğlu Ataman’a İl Başkanı Ömer İler, Bağlar İlçe Başkanı Av. Sadık Başar Gür eşlik etti.

3.jpg

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Ömer İler, geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda DEM Parti İl Örgütü’nü ziyaret ederek önemli bir adım atmıştı. İler, ziyarette sürecin önemine işaret ederek, kardeşlik mesajı vermişti.

Resim

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.