GGC’den Eğitim-İş Diyarbakır Şubesi’ne ziyaret

Diyarbakır (MH) - MALABADİ HABER | 05.08.2026 - 17:35, Güncelleme: 05.08.2026 - 23:54 502 kez okundu.
 

GGC’den Eğitim-İş Diyarbakır Şubesi’ne ziyaret

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Yönetim Kurulu, Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası (Eğitim-İş) Diyarbakır Şube Başkanı Cumali Akatay’ı ziyaret etti.
MALABADİ HABER - Ziyarete GGC Başkanı Felat Bozarslan, Başkanvekili Aytaç Akhan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Hozan Adar, Nesrin Erdoğmuş ve Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Yılmaz katıldı.   Gerçekleşen görüşmede Diyarbakır’ın gündemindeki konular ele alınırken, kentte eğitim, basın ve toplumsal yaşamla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette, sivil toplum kuruluşları ile meslek örgütleri arasındaki iletişim ve dayanışmanın önemi de vurgulandı.
Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Yönetim Kurulu, Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası (Eğitim-İş) Diyarbakır Şube Başkanı Cumali Akatay’ı ziyaret etti.

MALABADİ HABER - Ziyarete GGC Başkanı Felat Bozarslan, Başkanvekili Aytaç Akhan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Hozan Adar, Nesrin Erdoğmuş ve Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Yılmaz katıldı.

 

Gerçekleşen görüşmede Diyarbakır’ın gündemindeki konular ele alınırken, kentte eğitim, basın ve toplumsal yaşamla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette, sivil toplum kuruluşları ile meslek örgütleri arasındaki iletişim ve dayanışmanın önemi de vurgulandı.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.