Kale Mahallesi’nde Temizlik Seferberliği

Silvan (MH) - MALABADİ HABER | 12.08.2026 - 17:14, Güncelleme: 12.08.2026 - 17:23 518 kez okundu.
 

Kale Mahallesi’nde Temizlik Seferberliği

Silvan Belediyesi tarafından “Kolektif Emekle Temiz Kentler” sloganıyla başlatılan temizlik kampanyası, ikinci gününde Kale Mahallesi’nde sürdürüldü. Çalışmaya belediye eşbaşkanları, siyasi parti ve sivil toplum temsilcileri ile yurttaşlar katıldı.
Haber: M.ROMEDİ YILMAZ MALABADİ HABER - Silvan Belediyesi tarafından 11-22 Ağustos tarihleri arasında ilçe genelinde yürütülen “Kolektif Emekle Temiz Kentler” kampanyasının ikinci günkü çalışması Kale Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe Silvan Belediyesi Eşbaşkanları Sevim Biçici ve Kadri Esen’in yanı sıra DEM Parti ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları, basın emekçileri, yurttaşlar ve belediye çalışanları katıldı. Kampanya kapsamında mahalle genelinde kapsamlı temizlik çalışması yürütüldü. Çevre ve temizlik bilincinin geliştirilmesi amacıyla mahalle sakinleri ile esnafa bilgilendirmeler yapıldı. Karakoç’tan kampanyaya destek çağrısı Temizlik çalışmasına katılan DEM Parti Silvan İlçe Eşbaşkanı Mahsum Karakoç, kampanyaya ilçe örgütü olarak destek verdiklerini belirtti. Karakoç, “Silvan Belediyesi tarafından ‘Kolektif Emekle Temiz Kentler’ sloganıyla ilçe genelinde başlatılan temizlik kampanyasına DEM Parti ilçe örgütü olarak destek veriyor ve çalışmalara katılıyoruz. Buradan tüm halkımıza seslenmek istiyorum: Silvan bizim ve hep birlikte Silvan’a sahip çıkacağız. Halkımızdan ricamız, ‘Kentimi seviyorum, kentimi kirletmiyorum’ bilinciyle çevremizi, çocuklarımızı ve dostlarımızı bu konuda bilinçlendirmesidir” dedi.  
Silvan Belediyesi tarafından “Kolektif Emekle Temiz Kentler” sloganıyla başlatılan temizlik kampanyası, ikinci gününde Kale Mahallesi’nde sürdürüldü. Çalışmaya belediye eşbaşkanları, siyasi parti ve sivil toplum temsilcileri ile yurttaşlar katıldı.

Haber: M.ROMEDİ YILMAZ

MALABADİ HABER - Silvan Belediyesi tarafından 11-22 Ağustos tarihleri arasında ilçe genelinde yürütülen “Kolektif Emekle Temiz Kentler” kampanyasının ikinci günkü çalışması Kale Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Etkinliğe Silvan Belediyesi Eşbaşkanları Sevim Biçici ve Kadri Esen’in yanı sıra DEM Parti ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları, basın emekçileri, yurttaşlar ve belediye çalışanları katıldı.

Kampanya kapsamında mahalle genelinde kapsamlı temizlik çalışması yürütüldü. Çevre ve temizlik bilincinin geliştirilmesi amacıyla mahalle sakinleri ile esnafa bilgilendirmeler yapıldı.

Karakoç’tan kampanyaya destek çağrısı

Temizlik çalışmasına katılan DEM Parti Silvan İlçe Eşbaşkanı Mahsum Karakoç, kampanyaya ilçe örgütü olarak destek verdiklerini belirtti.

Karakoç, “Silvan Belediyesi tarafından ‘Kolektif Emekle Temiz Kentler’ sloganıyla ilçe genelinde başlatılan temizlik kampanyasına DEM Parti ilçe örgütü olarak destek veriyor ve çalışmalara katılıyoruz. Buradan tüm halkımıza seslenmek istiyorum: Silvan bizim ve hep birlikte Silvan’a sahip çıkacağız. Halkımızdan ricamız, ‘Kentimi seviyorum, kentimi kirletmiyorum’ bilinciyle çevremizi, çocuklarımızı ve dostlarımızı bu konuda bilinçlendirmesidir” dedi.

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.