Kaymakam Ekşi’den Esnaf ve Mahalle Muhtarlarına Ziyaret

Silvan (MH) - MALABADİ HABER | 12.03.2026 - 11:19, Güncelleme: 12.03.2026 - 11:19 187 kez okundu.
 

Kaymakam Ekşi’den Esnaf ve Mahalle Muhtarlarına Ziyaret

Silvan Kaymakamı Osman Oğuz Ekşi, ilçe merkezinde esnaf ve mahalle muhtarlarını ziyaret ederek vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi. Ziyaret sırasında bir vatandaş APP plaka uygulamasıyla ilgili yaşadığı mağduriyeti de dile getirdi.
Haber: İhsan YILMAZ  MALABADİ HABER – Silvan Kaymakamı Osman Oğuz Ekşi, ilçe merkezinde esnaf ve mahalle muhtarlarına yönelik ziyaretlerde bulundu. Gazi Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret eden Kaymakam Ekşi, vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. Ziyaret sırasında bir vatandaş, APP plaka uygulaması nedeniyle yaşadığı sorunları Kaymakam Ekşi’ye ileterek mağduriyetini dile getirdi. Vatandaşın şikayetini dikkatle dinleyen Kaymakam Ekşi, konunun ilgili birimler tarafından değerlendirilmesi için gerekli incelemelerin yapılacağını ifade etti. Program kapsamında daha sonra Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yüzkanı ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Kaymakam Ekşi, mahallelerin sorunları ve vatandaşların talepleri hakkında bilgi aldı. Gerçekleştirilen ziyaretlerde Kaymakam Ekşi’ye Silvan İlçe Emniyet Müdürü İsmail Toygun ile mahalle muhtarları da eşlik etti. Halkla iç içe olmaya önem verdiklerini belirten Kaymakam Ekşi, “Vatandaşlarımızı birebir ziyaret ederek sorunlarını dinliyor, ilçemizle ilgili öneri ve taleplerini değerlendiriyoruz. Halkımızın kapısı güler yüzleriyle bizlere her zaman açıktır. Bizim de kapımız vatandaşlarımıza her zaman açıktır.” dedi.  
Silvan Kaymakamı Osman Oğuz Ekşi, ilçe merkezinde esnaf ve mahalle muhtarlarını ziyaret ederek vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi. Ziyaret sırasında bir vatandaş APP plaka uygulamasıyla ilgili yaşadığı mağduriyeti de dile getirdi.

Haber: İhsan YILMAZ

 MALABADİ HABER – Silvan Kaymakamı Osman Oğuz Ekşi, ilçe merkezinde esnaf ve mahalle muhtarlarına yönelik ziyaretlerde bulundu. Gazi Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret eden Kaymakam Ekşi, vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi.

Ziyaret sırasında bir vatandaş, APP plaka uygulaması nedeniyle yaşadığı sorunları Kaymakam Ekşi’ye ileterek mağduriyetini dile getirdi. Vatandaşın şikayetini dikkatle dinleyen Kaymakam Ekşi, konunun ilgili birimler tarafından değerlendirilmesi için gerekli incelemelerin yapılacağını ifade etti.

Program kapsamında daha sonra Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yüzkanı ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Kaymakam Ekşi, mahallelerin sorunları ve vatandaşların talepleri hakkında bilgi aldı.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde Kaymakam Ekşi’ye Silvan İlçe Emniyet Müdürü İsmail Toygun ile mahalle muhtarları da eşlik etti.

Halkla iç içe olmaya önem verdiklerini belirten Kaymakam Ekşi,
“Vatandaşlarımızı birebir ziyaret ederek sorunlarını dinliyor, ilçemizle ilgili öneri ve taleplerini değerlendiriyoruz. Halkımızın kapısı güler yüzleriyle bizlere her zaman açıktır. Bizim de kapımız vatandaşlarımıza her zaman açıktır.” dedi.

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.