Silvan Devlet Hastanesine ikinci genel cerrah atandı

Silvan (MH) - MALABADİ HABER | 05.02.2026 - 16:02, Güncelleme: 05.02.2026 - 16:02 404 kez okundu.
 

Silvan Devlet Hastanesine ikinci genel cerrah atandı

150 yataklı Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi’nde ikinci genel cerrahın göreve başlamasıyla genel cerrahi hizmetleri güçlendirildi.
Haber: İhsan YILMAZ MALABADİ HABER – Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi’nde genel cerrahi alanındaki hekim ihtiyacı giderildi. Genel cerrahi polikliniğine atanan Op. Dr. Fatma Teksar, görevine başladı. Hastanede görev yapan mevcut genel cerrahın yanı sıra ikinci genel cerrahi polikliniğine Op. Dr. Fatma Teksar’ın atanmasıyla önemli bir eksiklik daha giderilmiş oldu. Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Op. Dr. Teksar, aslen Erzurum’un Oltu ilçesi doğumlu. Daha önce Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde görev yapan Teksar, Silvan’a atanmasının ardından hasta kabulüne başladı. Göreve başlamasıyla ilgili açıklama yapan Op. Dr. Teksar, “Daha önce Kars Kafkas Üniversitesinde çalışıyordum. Silvan’a atandığım için çok mutluyum. Görev sürem boyunca Silvan ve Silvanlılara en iyi şekilde hizmet edeceğim,” dedi. Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ise yaptıkları açıklamada, “150 yataklı Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanemizde genel cerrah eksikliği giderilmiştir. Böylece hastanemizde iki genel cerrah hizmet verecek. Doktor eksikliği büyük ölçüde tamamlanmış olup, sağlık hizmetlerimiz artarak devam edecektir,” ifadelerini kullandı. Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi’ne atanan Op. Dr. Fatma Teksar  
150 yataklı Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi’nde ikinci genel cerrahın göreve başlamasıyla genel cerrahi hizmetleri güçlendirildi.

Haber: İhsan YILMAZ
MALABADİ HABER – Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi’nde genel cerrahi alanındaki hekim ihtiyacı giderildi. Genel cerrahi polikliniğine atanan Op. Dr. Fatma Teksar, görevine başladı.

Hastanede görev yapan mevcut genel cerrahın yanı sıra ikinci genel cerrahi polikliniğine Op. Dr. Fatma Teksar’ın atanmasıyla önemli bir eksiklik daha giderilmiş oldu.

Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Op. Dr. Teksar, aslen Erzurum’un Oltu ilçesi doğumlu. Daha önce Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde görev yapan Teksar, Silvan’a atanmasının ardından hasta kabulüne başladı.

Göreve başlamasıyla ilgili açıklama yapan Op. Dr. Teksar,
“Daha önce Kars Kafkas Üniversitesinde çalışıyordum. Silvan’a atandığım için çok mutluyum. Görev sürem boyunca Silvan ve Silvanlılara en iyi şekilde hizmet edeceğim,” dedi.

Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ise yaptıkları açıklamada,
“150 yataklı Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanemizde genel cerrah eksikliği giderilmiştir. Böylece hastanemizde iki genel cerrah hizmet verecek. Doktor eksikliği büyük ölçüde tamamlanmış olup, sağlık hizmetlerimiz artarak devam edecektir,” ifadelerini kullandı.

Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi’ne atanan Op. Dr. Fatma Teksar

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.