Hastane içine duvar örüldü!

Diyarbakır 08.11.2023 - 17:36, Güncelleme: 08.11.2023 - 17:36 1606+ kez okundu.
 

Hastane içine duvar örüldü!

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bina içinde bazı bölümlere tuğladan duvar örüldü. SES Diyarbakır Şubesi, duruma tepki göstererek, “Bilmiyorsanız İnşaat Mühendisleri Odası’na danışınız” dedi.
Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Diyarbakır Şubesi, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar, Diyarbakır’da 417 kişinin ölümüne neden olan depremden ders alınmadığını gözler önüne serdi. Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bazı bölümlere bina içinde tavana kadar tuğladan duvar örüldüğü görüldü. SES’in açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 10. kattan 7. kata kadar fayanstan başlayıp asma tavana kadar duvar örülerek odalar yapılıyor. İnşaat yapımında bilimselden uzaklaşmak 6 Şubat depreminde ders çıkarmamaktır.” SES mesajında Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü’nü etiketleyerek, “Bilmiyorsanız İnşaat Mühendisleri Odası’na danışınız” dedi. kaynak: www.diyarbakirgazete.com
Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bina içinde bazı bölümlere tuğladan duvar örüldü. SES Diyarbakır Şubesi, duruma tepki göstererek, “Bilmiyorsanız İnşaat Mühendisleri Odası’na danışınız” dedi.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Diyarbakır Şubesi, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar, Diyarbakır’da 417 kişinin ölümüne neden olan depremden ders alınmadığını gözler önüne serdi.

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bazı bölümlere bina içinde tavana kadar tuğladan duvar örüldüğü görüldü. SES’in açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 10. kattan 7. kata kadar fayanstan başlayıp asma tavana kadar duvar örülerek odalar yapılıyor. İnşaat yapımında bilimselden uzaklaşmak 6 Şubat depreminde ders çıkarmamaktır.”

SES mesajında Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü’nü etiketleyerek, “Bilmiyorsanız İnşaat Mühendisleri Odası’na danışınız” dedi.

kaynak: www.diyarbakirgazete.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.