Hatay ve Maraş'ta deprem

Gündem (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 28.04.2023 - 11:27, Güncelleme: 28.04.2023 - 11:28 1615+ kez okundu.
 

Hatay ve Maraş'ta deprem

Hatay'ın Samandağ ilçesinde 4.2 büyüklüğünde Maraş'ta ise 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Hatay'ın Samandağ ilçesinde bu sabah 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Maraş'ın Göksun ilçesinde ise 3,6 büyüklüğündeki depremle sallandı.   Kandilli Rasathanesi Hatay Samandağ depreminin büyüklüğünü 4,2 olarak ölçtü. Yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, şehir merkezinde ve diğer ilçelerde de hissedildi. Maraş'ın Koksen ilçesinde ise sabah saat 06.46'da 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. (Haber Merkezi)
Hatay'ın Samandağ ilçesinde 4.2 büyüklüğünde Maraş'ta ise 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Hatay'ın Samandağ ilçesinde bu sabah 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Maraş'ın Göksun ilçesinde ise 3,6 büyüklüğündeki depremle sallandı.

 

Kandilli Rasathanesi Hatay Samandağ depreminin büyüklüğünü 4,2 olarak ölçtü. Yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, şehir merkezinde ve diğer ilçelerde de hissedildi.

Maraş'ın Koksen ilçesinde ise sabah saat 06.46'da 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

(Haber Merkezi)

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.