Hububat, Baklagil ve Dane Mısır için fark ödemesi yapıldı

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 20.02.2024 - 12:16, Güncelleme: 20.02.2024 - 12:16 1186+ kez okundu.
 

Hububat, Baklagil ve Dane Mısır için fark ödemesi yapıldı

Silvan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, hububat, baklagil ve dane mısır üreticilerine yönelik fark ödemeleri kapsamında 3 bin 828 çiftçi başvuru yaptı. Başvurlular kapsamında çiftçilere 184 milyon 174 bin 806 lira ödeme yapıldı.
Konuyla ilgili bilgi veren İlçe Tarım ve Orman Müdürü Murat Bal, üreticilere destek sağlamak amacıyla başlatılan bu program kapsamında 3 bin 828 çiftçinin başvuruları kapsamında 184 milyon 174 bin 806 lira ödeme yapıldı. Çiftçilere, tarımsal üretimlerini daha verimli ve sürdürülebilir hale getirebilmeleri için sunulan bu destekle ilgili olarak detaylı bilgilerin İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden alınabileceği ifade edildi. İlçe Tarım Müdürü Murat Bal, yaptığı açıklamada, desteklemelerden faydalanan 3 bin 828 çiftçimizin İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüze başvuru yaptığını belirtti. Başvurulara zamanında ve eksiksiz bir şekilde yapıldığını belirten Bal, çiftçilerimiz süreç kapsamında gerekli belgeleriyle birlikte başvurularını gerçekleştirdi. Hububat, baklagil ve dane mısır üreticilerinin bu destek programından kapsamında Silvanlı 3 bin 282 çiftçimizin başvurduğunu belirten Bal, “Silvan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından gerekli bilgilendirmeler yapılarak 3 bin 282 çiftçilerimize 184 milyon 174 bin 806 lira ödeme yapılmıştır. Çiftçilerimize verilen bu destekler kapsamında İlçe Tarım Müdürlüğü olarak her zaman çiftçilerimizin desteklenmesi içi ekiplerimiz tarafında bilgilendirmeler zamanında yapılmaktadır” dedi.
Silvan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, hububat, baklagil ve dane mısır üreticilerine yönelik fark ödemeleri kapsamında 3 bin 828 çiftçi başvuru yaptı. Başvurlular kapsamında çiftçilere 184 milyon 174 bin 806 lira ödeme yapıldı.

Konuyla ilgili bilgi veren İlçe Tarım ve Orman Müdürü Murat Bal, üreticilere destek sağlamak amacıyla başlatılan bu program kapsamında 3 bin 828 çiftçinin başvuruları kapsamında 184 milyon 174 bin 806 lira ödeme yapıldı.

Çiftçilere, tarımsal üretimlerini daha verimli ve sürdürülebilir hale getirebilmeleri için sunulan bu destekle ilgili olarak detaylı bilgilerin İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden alınabileceği ifade edildi.

İlçe Tarım Müdürü Murat Bal, yaptığı açıklamada, desteklemelerden faydalanan 3 bin 828 çiftçimizin İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüze başvuru yaptığını belirtti.

Başvurulara zamanında ve eksiksiz bir şekilde yapıldığını belirten Bal, çiftçilerimiz süreç kapsamında gerekli belgeleriyle birlikte başvurularını gerçekleştirdi.

Hububat, baklagil ve dane mısır üreticilerinin bu destek programından kapsamında Silvanlı 3 bin 282 çiftçimizin başvurduğunu belirten Bal, “ Silvan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından gerekli bilgilendirmeler yapılarak 3 bin 282 çiftçilerimize 184 milyon 174 bin 806 lira ödeme yapılmıştır. Çiftçilerimize verilen bu destekler kapsamında İlçe Tarım Müdürlüğü olarak her zaman çiftçilerimizin desteklenmesi içi ekiplerimiz tarafında bilgilendirmeler zamanında yapılmaktadır” dedi.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.