Kadına şiddet semineri

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 29.11.2023 - 10:40, Güncelleme: 29.11.2023 - 10:40 992+ kez okundu.
 

Kadına şiddet semineri

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında seminer düzenledi.
Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte Uzman Klinik Psikolog Sadık Sun "Ailede İletişim, İlişkiler Arası Yaşanan Sorunlar ve Çözümleri" seminerini verdi. KADINA YÖNELİK ŞİDDET Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleşen seminere, resmi kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri olmak üzere birçok kadın katıldı. Seminerin ardından katılımcı kadınlar için Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın oyunu Kırık Neco sahnelendi.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında seminer düzenledi.

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte Uzman Klinik Psikolog Sadık Sun "Ailede İletişim, İlişkiler Arası Yaşanan Sorunlar ve Çözümleri" seminerini verdi.

KADINA YÖNELİK ŞİDDET

Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleşen seminere, resmi kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri olmak üzere birçok kadın katıldı.

Seminerin ardından katılımcı kadınlar için Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın oyunu Kırık Neco sahnelendi.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.