Diyarbakırlı gazeteciye mermili tehdit!

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 16.01.2024 - 16:38, Güncelleme: 16.01.2024 - 16:38 1588+ kez okundu.
 

Diyarbakırlı gazeteciye mermili tehdit!

Daha önce defalarca tehdit edilen Altan Sancar, kendisine gönderilen mermili fotoğrafı paylaştı.
Diyarbakırlı gazeteci Altan Sancar’a ‘Jitemci’ kullanıcı adıyla gönderilen mesajda mermi fotoğrafı yer aldı. Söz konusu tehdit mesajının görselini X hesabından paylaşan Sancar, daha önceki tehditleri hatırlatarak şunları söyledi: “Tam dört yıl önce tehdit mesajları almaya başladım. İki yıl önce de Diyarbakır'da gece yarısı plakasız bir araçla önüm kesilerek silahla tehdit edildim. Ve bu iki olay hakkında da suç duyurusunda bulundum. Aradan uzun zaman geçti, ancak iki dosyada da gelişme olmadı. Bugün yine benzer şekilde mermili tehdit mesajları almaya başladım. Korktuğumdan ve ya ciddiye aldığımdan değil de benim veya ailemin başına gelecek en ufak olumsuzluktan tehdit mesajları atanlar kadar bu dosyalarda bir milim araştırma yapmayanlar da sorumludur. Bu arada tehdit mesajını gönderen kişi Kayseri'de yaşıyor. Daha önce bu hesaptan atacağı mesajı kendi hesabından atınca ortaya çıkmıştı.” ALTAN SANCAR KİMDİR? Altan Sancar, 21 Kasım 1988 tarihinde Diyarbakır'da doğdu. Hacettepe Üniversitesi mezunu olan Sancar, aynı zamanda sosyal hizmet uzmanlığı eğitimi aldı. Altan Sancar, gazetecilik kariyerine 2012 yılında adım attı. Gazete Karınca'da Ankara Temsilciliği görevini üstlendi. Eğil ilçesinde yaşayan Müslümanlaştırılmış Ermenilerin yakınlarının hikayelerini konu alan "Saklı Haç" belgeselinin yönetmen ve yapımcılığını üstlendi. Altan Sancar, Özgürüz Radyo ve Artı Gerçek editörlük görevlerini sürdürdü. Artı TV'de hafta içi her gün "Medya Kritik" programını sundu ve haber masasında editörlük görevini üstlendi. Altan Sancar şu anda Özgürüz Radyo Ankara Temsilciliği ve Diken Ankara Muhabirliği görevlerini sürdürmektedir.Kaynak:Haber Merkezi
Daha önce defalarca tehdit edilen Altan Sancar, kendisine gönderilen mermili fotoğrafı paylaştı.

Diyarbakırlı gazeteci Altan Sancar’a ‘Jitemci’ kullanıcı adıyla gönderilen mesajda mermi fotoğrafı yer aldı. Söz konusu tehdit mesajının görselini X hesabından paylaşan Sancar, daha önceki tehditleri hatırlatarak şunları söyledi:

“Tam dört yıl önce tehdit mesajları almaya başladım. İki yıl önce de Diyarbakır'da gece yarısı plakasız bir araçla önüm kesilerek silahla tehdit edildim. Ve bu iki olay hakkında da suç duyurusunda bulundum. Aradan uzun zaman geçti, ancak iki dosyada da gelişme olmadı. Bugün yine benzer şekilde mermili tehdit mesajları almaya başladım. Korktuğumdan ve ya ciddiye aldığımdan değil de benim veya ailemin başına gelecek en ufak olumsuzluktan tehdit mesajları atanlar kadar bu dosyalarda bir milim araştırma yapmayanlar da sorumludur. Bu arada tehdit mesajını gönderen kişi Kayseri'de yaşıyor. Daha önce bu hesaptan atacağı mesajı kendi hesabından atınca ortaya çıkmıştı.”

ALTAN SANCAR KİMDİR?

Altan Sancar, 21 Kasım 1988 tarihinde Diyarbakır'da doğdu. Hacettepe Üniversitesi mezunu olan Sancar, aynı zamanda sosyal hizmet uzmanlığı eğitimi aldı. Altan Sancar, gazetecilik kariyerine 2012 yılında adım attı. Gazete Karınca'da Ankara Temsilciliği görevini üstlendi. Eğil ilçesinde yaşayan Müslümanlaştırılmış Ermenilerin yakınlarının hikayelerini konu alan "Saklı Haç" belgeselinin yönetmen ve yapımcılığını üstlendi. Altan Sancar, Özgürüz Radyo ve Artı Gerçek editörlük görevlerini sürdürdü. Artı TV'de hafta içi her gün "Medya Kritik" programını sundu ve haber masasında editörlük görevini üstlendi. Altan Sancar şu anda Özgürüz Radyo Ankara Temsilciliği ve Diken Ankara Muhabirliği görevlerini sürdürmektedir.Kaynak:Haber Merkezi

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.