DEM Parti Silvan Belediyesi Eşbaşkan Adayları Oy Kullandı

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 31.03.2024 - 11:10, Güncelleme: 31.03.2024 - 15:40 1502+ kez okundu.
 

DEM Parti Silvan Belediyesi Eşbaşkan Adayları Oy Kullandı

Silvan DEM Parti Belediyesi Eşbaşkan Adayları Sevim Biçici ve Kadri Esen, oy kullandı.
Haber: Azad Berdan YILMAZ Silvan DEM Parti Belediyesi Eşbaşkan Adayları Sevim Biçici ve Kadri Esen, sabahın erken saatlerinde sandık başına giderek, oylarını kullandı. DEM Parti Silvan Belediyesi Eşbaşkan Adayları Sevim Biçici ve Kadri Esen, sabahın erken saatlerinde sandık başına giderek oy kullandı. Eşbaşkan Biçici ve Esene’e DEM parti İlçe Başkanları ve partililer eşlik etti. Eşbaşkan ve beraberindeki partililer oy kullanımının ardından ilçedeki sandıkları gezerek oy kullanılan okul binalarının bahçesindeki yurttaşlarla sohbet etti. DEM Parti Silvan Belediye Eşbaşkanı Sevim BİÇİCİ DEM Parti Silvan Belediye Eşbaşkanı Kadri ESEN
Silvan DEM Parti Belediyesi Eşbaşkan Adayları Sevim Biçici ve Kadri Esen, oy kullandı.

Haber: Azad Berdan YILMAZ

Silvan DEM Parti Belediyesi Eşbaşkan Adayları Sevim Biçici ve Kadri Esen, sabahın erken saatlerinde sandık başına giderek, oylarını kullandı.

DEM Parti Silvan Belediyesi Eşbaşkan Adayları Sevim Biçici ve Kadri Esen, sabahın erken saatlerinde sandık başına giderek oy kullandı. Eşbaşkan Biçici ve Esene’e DEM parti İlçe Başkanları ve partililer eşlik etti.

Eşbaşkan ve beraberindeki partililer oy kullanımının ardından ilçedeki sandıkları gezerek oy kullanılan okul binalarının bahçesindeki yurttaşlarla sohbet etti.

DEM Parti Silvan Belediye Eşbaşkanı Sevim BİÇİCİ

DEM Parti Silvan Belediye Eşbaşkanı Kadri ESEN

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.