İYİ Parti’de iki il başkanı istifa etti: Ensarioğlu’nun yanındayız

Siyaset (Amida Haber) - Amida Haber | 22.12.2023 - 11:06, Güncelleme: 22.12.2023 - 11:06 1594+ kez okundu.
 

İYİ Parti’de iki il başkanı istifa etti: Ensarioğlu’nun yanındayız

İYİ Parti’nin Siirt ve Muş il başkanları, partiden istifa eden Salim Ensarioğlu’na destek vermek için istifa dilekçesi verdi.
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Salim Ensarioğlu’nun istifasının ardından bölgede hareketlilik başladı. Diyarbakır İl Örgütü’nün kapısına kilit vurmasının ardından iki istifa haberi daha geldi. İYİ Parti Muş İl Başkanı Halis Saltık ile Siirt İl Başkanı Ahmet Dündar istifa etti. 'Salim Ensarioğlu aile dostumuz, yanındayız' Siirt İl Başkanı Ahmet Dündar konu ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Dündar, 2022 yılından beri İYİ Parti’de görev yaptığını belirterek istifa gerekçesini şu şekilde anlattı: “Benim için çok değerli olan büyüğüm amcam olarak gördüğüm İstanbul Milletvekilimiz Sayın Salim Ensarioğlu ve değerli dostum abim olarak sevip saydığım Diyarbakır İl Başkanı Sayın Vejdin Ensarioğlu, Ensarioğlu ailesinin olmadığı bir yerde bizim varlığımız söz konusu olamaz. Onlar neredeyse ben de oradayım. Bu vesileyle İYİ Parti Siirt İl Başkanlığı görevinden ve İYİ Parti üyeliğinden istifa ettiğimi kamuoyuna saygıyla bildiriyoruz." (Haber Merkezi)
İYİ Parti’nin Siirt ve Muş il başkanları, partiden istifa eden Salim Ensarioğlu’na destek vermek için istifa dilekçesi verdi.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Salim Ensarioğlu’nun istifasının ardından bölgede hareketlilik başladı. Diyarbakır İl Örgütü’nün kapısına kilit vurmasının ardından iki istifa haberi daha geldi. İYİ Parti Muş İl Başkanı Halis Saltık ile Siirt İl Başkanı Ahmet Dündar istifa etti.

gb5sbzkwcaaubet.jpg

'Salim Ensarioğlu aile dostumuz, yanındayız'

Siirt İl Başkanı Ahmet Dündar konu ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Dündar, 2022 yılından beri İYİ Parti’de görev yaptığını belirterek istifa gerekçesini şu şekilde anlattı: “Benim için çok değerli olan büyüğüm amcam olarak gördüğüm İstanbul Milletvekilimiz Sayın Salim Ensarioğlu ve değerli dostum abim olarak sevip saydığım Diyarbakır İl Başkanı Sayın Vejdin Ensarioğlu, Ensarioğlu ailesinin olmadığı bir yerde bizim varlığımız söz konusu olamaz. Onlar neredeyse ben de oradayım. Bu vesileyle İYİ Parti Siirt İl Başkanlığı görevinden ve İYİ Parti üyeliğinden istifa ettiğimi kamuoyuna saygıyla bildiriyoruz." (Haber Merkezi)

Muş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.