Kapı kapı dolaşıp vatandaşlardan oy istiyor

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 12.03.2024 - 13:54, Güncelleme: 12.03.2024 - 15:56 2189+ kez okundu.
 

Kapı kapı dolaşıp vatandaşlardan oy istiyor

Silvan'da Bağımsız belediye başkan adayı Murat Ateş, kapı kapı dolaşarak ziyaret ettiği vatandaşlardan oy istiyor.
Haber : Muhammet Romedi YILMAZ Silvan ilçesinde Bağımsız belediye başkan adayı Murat Ateş çat kapı geldiği hemşerilerini işyeri ve evlerinde ziyaret ediyor, 31 Mart seçimleri için kendisine destek istiyor. Silvan Bağımsız belediye başkan adayı Murat Ateş, seçim çalışmaları kapsamında işyerleri ve evlerin kapılarını tek tek çalıyor. Vatandaşlara kendini tanıtıyor ve başkanlık için destek istiyor. Silvan’a Hizmet gelecek. Yüzler bizimle gülecek… Silvan’ın sorunlarını, dertlerini bizim kadar kimse bilemez diyen Bağımsız Beleidye Başkan adayı Murat Ateş, bizleri kapısında gören vatandaş şaşırıyor. Buralara kadar geldiniz ben size oyumu vereceğim şeklinde yanıtlar alıyoruz. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Kapı kapı gezmek yürütülecek en güzel seçim çalışmasıdır. Halkımıza, hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız. Kadınlara Karanfil dağıttı Silvan Bağımsız Belediye başkan adayı Murat Ateş, 8 Mart Dünya emekçi kadınlar günü nedeniyle gittikleri ev ve işyerleri ziyaretlerinde kadınlara karanfil dağıttı. Kadınların başkan adayının bu nazik davranışı nedeniyle Başkan adayına teşekkür etti. Sanayi Esnafı ziyaret etmeyi ihmal etmedi 31 Mart Yerel seçimler kapsamında çalışmalarını yoğunlaştıran Bağımsız Belediye Başkan Vekili Murat Ateş, Silvan Küçük Sanayi Sitesinde bulunana esnafları tek tek gezerek ziyaret etti. Ateş, “31 Mart günü yapılacak seçimlerde vatandaşlarımız mutlaka gidip oylarını kullansınlar. Her bir vatandaşımız bizler için kıymetlidir. Her bir oyları bizler için değerlidir. Bu bilinçle vatandaşlarımızın seçim günü sandık başına gidip iradelerini yansıtmalıdırlar. Tüm Silvan halkına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi. Bütün Adaylara Başarılar dilerim Bağımsız Aday Murat Ateş, 31 Mart seçimlerinde aday olan tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim.  
Silvan'da Bağımsız belediye başkan adayı Murat Ateş, kapı kapı dolaşarak ziyaret ettiği vatandaşlardan oy istiyor.

Haber : Muhammet Romedi YILMAZ

Silvan ilçesinde Bağımsız belediye başkan adayı Murat Ateş çat kapı geldiği hemşerilerini işyeri ve evlerinde ziyaret ediyor, 31 Mart seçimleri için kendisine destek istiyor.

Silvan Bağımsız belediye başkan adayı Murat Ateş, seçim çalışmaları kapsamında işyerleri ve evlerin kapılarını tek tek çalıyor. Vatandaşlara kendini tanıtıyor ve başkanlık için destek istiyor.

Silvan’a Hizmet gelecek. Yüzler bizimle gülecek…

Silvan’ın sorunlarını, dertlerini bizim kadar kimse bilemez diyen Bağımsız Beleidye Başkan adayı Murat Ateş, bizleri kapısında gören vatandaş şaşırıyor. Buralara kadar geldiniz ben size oyumu vereceğim şeklinde yanıtlar alıyoruz. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Kapı kapı gezmek yürütülecek en güzel seçim çalışmasıdır. Halkımıza, hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız.

Kadınlara Karanfil dağıttı

Silvan Bağımsız Belediye başkan adayı Murat Ateş, 8 Mart Dünya emekçi kadınlar günü nedeniyle gittikleri ev ve işyerleri ziyaretlerinde kadınlara karanfil dağıttı. Kadınların başkan adayının bu nazik davranışı nedeniyle Başkan adayına teşekkür etti.

Sanayi Esnafı ziyaret etmeyi ihmal etmedi

31 Mart Yerel seçimler kapsamında çalışmalarını yoğunlaştıran Bağımsız Belediye Başkan Vekili Murat Ateş, Silvan Küçük Sanayi Sitesinde bulunana esnafları tek tek gezerek ziyaret etti.

Ateş, “31 Mart günü yapılacak seçimlerde vatandaşlarımız mutlaka gidip oylarını kullansınlar. Her bir vatandaşımız bizler için kıymetlidir. Her bir oyları bizler için değerlidir. Bu bilinçle vatandaşlarımızın seçim günü sandık başına gidip iradelerini yansıtmalıdırlar. Tüm Silvan halkına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Bütün Adaylara Başarılar dilerim

Bağımsız Aday Murat Ateş, 31 Mart seçimlerinde aday olan tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim.

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.