Karayolu köstebek yuvası gibi!

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 27.07.2023 - 17:03, Güncelleme: 27.07.2023 - 17:03 2266+ kez okundu.
 

Karayolu köstebek yuvası gibi!

Silvan ilçesi şehir merkezi geçişi olan Batman karayolunun Silvan Ortaokul mevkii oluşan dev çukurlar, sürücülere zor anlar yaşatıyor.
Haber: Muhammet Romedi YILMAZ Her gün onlarca aracın Batman, Van, Siirt, Bitlis istikametine giderken, İlçenin şehir merkezi geçişi olan Silvan Ortaokulu Önünde derin çukurlar sürücülere zor anlar yaşatıyor. Silvan-Batman Karayolu yol çalışmaları nedeniyle sık sık çukurların oluşmasına araç sürücüleri ve vatandaşlar tepki gösterdi. Silvan Ortaokulu ve Eski Kaymakamlık lojmanın ön tarafındaki karayolunda sık aralıklarla küçük ve derin çukurlarla dolu olduğunu ifade eden sürücüler, bu çukurlara düşmemek için de resmen köşe kapmaca oynadıklarını söylediler. Yolda oluşan çukurları doldurulmasını ve onarım çalışmasının yapılmasını isteyen sürücüler, bakım ekiplerinden kazalara davetiye çıkaran çukurların dolgu çalışmasının yapılmasını bekliyor. Araçların yürüyen aksamında çok ciddi hasarlar meydana geldiğini de belirten Silvanlı Sürücüler, Karayolu yetkilileri bir an önce göreve davet ediyoruz. Çukurlu yollar yüzünden vatandaşlar araçlarını her zaman sanayiye götürmek zorunda kalıyor şeklinde konuştu.  
Silvan ilçesi şehir merkezi geçişi olan Batman karayolunun Silvan Ortaokul mevkii oluşan dev çukurlar, sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Haber: Muhammet Romedi YILMAZ

Her gün onlarca aracın Batman, Van, Siirt, Bitlis istikametine giderken, İlçenin şehir merkezi geçişi olan Silvan Ortaokulu Önünde derin çukurlar sürücülere zor anlar yaşatıyor.


Silvan-Batman Karayolu yol çalışmaları nedeniyle sık sık çukurların oluşmasına araç sürücüleri ve vatandaşlar tepki gösterdi.

Silvan Ortaokulu ve Eski Kaymakamlık lojmanın ön tarafındaki karayolunda sık aralıklarla küçük ve derin çukurlarla dolu olduğunu ifade eden sürücüler, bu çukurlara düşmemek için de resmen köşe kapmaca oynadıklarını söylediler.

Yolda oluşan çukurları doldurulmasını ve onarım çalışmasının yapılmasını isteyen sürücüler, bakım ekiplerinden kazalara davetiye çıkaran çukurların dolgu çalışmasının yapılmasını bekliyor.

Araçların yürüyen aksamında çok ciddi hasarlar meydana geldiğini de belirten Silvanlı Sürücüler, Karayolu yetkilileri bir an önce göreve davet ediyoruz. Çukurlu yollar yüzünden vatandaşlar araçlarını her zaman sanayiye götürmek zorunda kalıyor şeklinde konuştu.

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.