Kaymakam Uğuz, öğrencilerle bir araya geldi

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 03.11.2023 - 11:26, Güncelleme: 03.11.2023 - 15:07 1342+ kez okundu.
 

Kaymakam Uğuz, öğrencilerle bir araya geldi

Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili hasan Uğuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Aydın ile birlikte Gazi İlkokulu’nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında okul mevcut durumu hakkında bilgi aldılar ve önemli görüşmeler gerçekleştirdiler.
Haber: Muhammet Romedi YILMAZ Kaymakam Uğuz, öğrencilere yakın ilgi göstererek, onlarla sohbet etti ve öğrencilerin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Ayrıca öğrencilere çeşitli hediyeler vererek onlara başarılar diledi. UĞUZ OKULALRDAN BİLGİ ALDI Daha sonra Kaymakam Uğuz, okul müdürü ve öğretmenlerle bir araya geldi. Bu toplantıda okulun fiziki durumu, eğitim-öğretim faaliyetleri, personel durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Okul Müdürü ve Öğretmenlere yaptıkları çalışmadan dolayı teşekkür etti. EĞİTİM BİZİM ÖNCELİĞİMİZDİR Kaymakam Uğuz, İlçemizde eğitim kalitesini artırmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, “Eğitim bizim en önemli önceliğimizdir. Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için gerekli çalışmaları yapacağız. Okullarımızın fiziki altyapısını iyileştirecek, eğitim materyallerini temin edecek, personel ihtiyaçlarını karşılayacak ve eğitim-öğretim sürecini yakında takip edeceğiz. Okul yönetimi ve öğretmenlerimize de bu konuda destek olacağız” dedi. Kaymakam Uğuz, okul ziyaretleri kapsamında İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Bekir Çelik, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ahmet Baykurt ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin aydın ile birlikte gerçekleştirdi.        
Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili hasan Uğuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Aydın ile birlikte Gazi İlkokulu’nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında okul mevcut durumu hakkında bilgi aldılar ve önemli görüşmeler gerçekleştirdiler.

Haber: Muhammet Romedi YILMAZ

Kaymakam Uğuz, öğrencilere yakın ilgi göstererek, onlarla sohbet etti ve öğrencilerin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Ayrıca öğrencilere çeşitli hediyeler vererek onlara başarılar diledi.

UĞUZ OKULALRDAN BİLGİ ALDI

Daha sonra Kaymakam Uğuz, okul müdürü ve öğretmenlerle bir araya geldi. Bu toplantıda okulun fiziki durumu, eğitim-öğretim faaliyetleri, personel durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Okul Müdürü ve Öğretmenlere yaptıkları çalışmadan dolayı teşekkür etti.

EĞİTİM BİZİM ÖNCELİĞİMİZDİR

Kaymakam Uğuz, İlçemizde eğitim kalitesini artırmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, “Eğitim bizim en önemli önceliğimizdir. Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için gerekli çalışmaları yapacağız. Okullarımızın fiziki altyapısını iyileştirecek, eğitim materyallerini temin edecek, personel ihtiyaçlarını karşılayacak ve eğitim-öğretim sürecini yakında takip edeceğiz. Okul yönetimi ve öğretmenlerimize de bu konuda destek olacağız” dedi.

Kaymakam Uğuz, okul ziyaretleri kapsamında İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Bekir Çelik, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ahmet Baykurt ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin aydın ile birlikte gerçekleştirdi.

 

 

 

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.