Kaymakam Uğuz Vatandaşlarla çadırda oruç açtı

Silvan 29.03.2023 - 08:34, Güncelleme: 13.04.2023 - 10:46 2068+ kez okundu.
 

Kaymakam Uğuz Vatandaşlarla çadırda oruç açtı

Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, Hayırsever vatandaşların destekleriyle Selahattini Eyyubi cami avlusunda kurulan iftar çadırına gelen Uğuz, vatandaşlarla birlikte iftarını açtı.
Haber: Muhammet Romedi YILMAZ Orucunu vatandaşlarla birlikte açan Silvan kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, vatandaşlarla selamlaştı, hal ve hatırlarını sordu. İftar yemeğinde sonra kısa bir konuşma yapan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, “İftar çadırları ülkemizde artık Ramazan Ayı’nın bir geleneği haline geldi. İhtiyhaç sahibi vatandaşlarımızın, öğrencileirmizin, yolcularımızın, iftarvaktinde evine yetişmeyecek olan vatandaşlarımızın ev hatta maddi durumu iyi olan vatandaşlarımızın bile bu çadırlarda iftar açtıklarını gözlemliyoruz” dedi.   “Hayırseverlere teşekkür ediyoruz”   İftar çadırlarının hayırsever vatanmdaşlar tarafından masraflarının üstelendiğini belirten Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Uğuz, “Toplumsal birlik, beraberlik ve dayanışma adına, paylaşımcı bir toplum olma adına bu gibi faaliyetleri tabi ki memnuniyetle karşılıyoruz. Vatandaşlarımızdan iftar çadırlarımıza en az bir kez ailece gelerek buradakiatmosferi yaşamalarını tavsiye ediyorum. Burada yemek veren tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyor tüm hemşerilerimizin Ramazan ayı en içten duygularımla kutluyorum” dedi. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz'a Silvan Cumhuriyet Başsavcısı Seçkin Yılmaz, Silvan İlçe Emniyet Müdürü Erkan Dönmez ile Silvan Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Ateş eşlik etti.   
Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, Hayırsever vatandaşların destekleriyle Selahattini Eyyubi cami avlusunda kurulan iftar çadırına gelen Uğuz, vatandaşlarla birlikte iftarını açtı.

Haber: Muhammet Romedi YILMAZ

Orucunu vatandaşlarla birlikte açan Silvan kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, vatandaşlarla selamlaştı, hal ve hatırlarını sordu. İftar yemeğinde sonra kısa bir konuşma yapan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, “İftar çadırları ülkemizde artık Ramazan Ayı’nın bir geleneği haline geldi. İhtiyhaç sahibi vatandaşlarımızın, öğrencileirmizin, yolcularımızın, iftarvaktinde evine yetişmeyecek olan vatandaşlarımızın ev hatta maddi durumu iyi olan vatandaşlarımızın bile bu çadırlarda iftar açtıklarını gözlemliyoruz” dedi.

 

“Hayırseverlere teşekkür ediyoruz”

 

İftar çadırlarının hayırsever vatanmdaşlar tarafından masraflarının üstelendiğini belirten Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Uğuz, “Toplumsal birlik, beraberlik ve dayanışma adına, paylaşımcı bir toplum olma adına bu gibi faaliyetleri tabi ki memnuniyetle karşılıyoruz. Vatandaşlarımızdan iftar çadırlarımıza en az bir kez ailece gelerek buradakiatmosferi yaşamalarını tavsiye ediyorum. Burada yemek veren tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyor tüm hemşerilerimizin Ramazan ayı en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz'a Silvan Cumhuriyet Başsavcısı Seçkin Yılmaz, Silvan İlçe Emniyet Müdürü Erkan Dönmez ile Silvan Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Ateş eşlik etti.

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.