Kaymakam ‘Uğuz’dan Kan Bağışına destek

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 09.02.2024 - 13:42, Güncelleme: 09.02.2024 - 13:42 2201+ kez okundu.
 

Kaymakam ‘Uğuz’dan Kan Bağışına destek

Kızılay’ın yürüttüğü faaliyetlere katkı sunmak amacı ile Silvanlılar seferber oldu. Kızılay Diyarbakır Şubesince İlçemize kurulan kan bağışı aracında Kaymakam Belediye Başkan vekili Hasan Uğuz, çok sayıda vatandaşımız ve kamu personeli çalışanlarının katılımı ile kan bağışında bulunuldu.
Haber: M.Romedi YILMAZ Bağış sonrası Kızılay personeli ile sohbet eden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, Kızılay’ın faaliyetleri ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.  Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Bekir Çiller, İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Koçak ile birlikte Selahattin Eyyubi Camisi önünde bulunan Türk Kızılay Mobil Kan Bağışı aracını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Kaymakam Uğuz, konu ile ilgili yaptığı açıklamada;  insanların sağlıklı yaşamı ve birlik beraberlik içinde topyekün mücadele için sorumluluk hisseden her vatandaşımız gibi bizler de kan bağışında bulunduk. Yapılan bu bağışlar birçok insanımızın hayatta kalmasını sağlıyor. Bir anlamda insan kendisi kan verirken, verdiği kanla da birçok kişinin hayata tutunmasına yardımcı oluyor. Herhangi bir çağrıya gerek olmaksızın hep ihtiyaç olabileceği bilinciyle tüm vatandaşlarımızı düzenli olarak kan bağışına davet ediyorum. Esasında insanı, insanlığı ve kendini seven herkesin kan vermesi gerekir. Kan bağışına katkı sağlayan vatandaşlarımıza, kamu çalışanlarımıza Kızılay’ımıza teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.    
Kızılay’ın yürüttüğü faaliyetlere katkı sunmak amacı ile Silvanlılar seferber oldu. Kızılay Diyarbakır Şubesince İlçemize kurulan kan bağışı aracında Kaymakam Belediye Başkan vekili Hasan Uğuz, çok sayıda vatandaşımız ve kamu personeli çalışanlarının katılımı ile kan bağışında bulunuldu.

Haber: M.Romedi YILMAZ

Bağış sonrası Kızılay personeli ile sohbet eden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, Kızılay’ın faaliyetleri ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Bekir Çiller, İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Koçak ile birlikte Selahattin Eyyubi Camisi önünde bulunan Türk Kızılay Mobil Kan Bağışı aracını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Kaymakam Uğuz, konu ile ilgili yaptığı açıklamada;  insanların sağlıklı yaşamı ve birlik beraberlik içinde topyekün mücadele için sorumluluk hisseden her vatandaşımız gibi bizler de kan bağışında bulunduk. Yapılan bu bağışlar birçok insanımızın hayatta kalmasını sağlıyor. Bir anlamda insan kendisi kan verirken, verdiği kanla da birçok kişinin hayata tutunmasına yardımcı oluyor. Herhangi bir çağrıya gerek olmaksızın hep ihtiyaç olabileceği bilinciyle tüm vatandaşlarımızı düzenli olarak kan bağışına davet ediyorum. Esasında insanı, insanlığı ve kendini seven herkesin kan vermesi gerekir. Kan bağışına katkı sağlayan vatandaşlarımıza, kamu çalışanlarımıza Kızılay’ımıza teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

 

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.