Kaymakam Uğuz’dan okul ziyareti

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 01.03.2024 - 12:56, Güncelleme: 01.03.2024 - 12:56 1761+ kez okundu.
 

Kaymakam Uğuz’dan okul ziyareti

Silvan Kaymakamı Hasan Uğuz, yüz yüze eğitime devam eden öğrencileri ziyaret ederek, öğretmenlerle bir araya geldi.
Haber: Azad Berdan YILMAZ Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, Kırsal Mahalle olan Sulubağ ilkokul ve Ortaokulunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Kaymakam Uğuz, Sulubağ İlkokul ve Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Okul idareci ve öğretmenlerden bilgi aldı. Eğitim ve öğretimin önemine değindi. Öğrencilere nasihatte bulunarak bol bol kitap okuyup ders çalışmalarını istedi.
Silvan Kaymakamı Hasan Uğuz, yüz yüze eğitime devam eden öğrencileri ziyaret ederek, öğretmenlerle bir araya geldi.

Haber: Azad Berdan YILMAZ

Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, Kırsal Mahalle olan Sulubağ ilkokul ve Ortaokulunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Kaymakam Uğuz, Sulubağ İlkokul ve Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Okul idareci ve öğretmenlerden bilgi aldı. Eğitim ve öğretimin önemine değindi. Öğrencilere nasihatte bulunarak bol bol kitap okuyup ders çalışmalarını istedi.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.