KGK'dan gazeteciye yapılan saldırıya kınama

Gündem 13.11.2023 - 15:29, Güncelleme: 13.11.2023 - 15:29 1077+ kez okundu.
 

KGK'dan gazeteciye yapılan saldırıya kınama

Küresel Gazeteciler Konseyi, Aydın İl Temsilcisi Suat Deniz, Nazilli'de bir içkili mekanda gazeteciye yapılan saldırıyı kınadı.
Küresel Gazeteciler Konseyi, Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan kavgayı görüntülemeye çalışan meslektaşımız Günay Papuşçu’ya iş yeri yetkilileri ve çalışanlarınca yapılan saldırıyı kınadı. SALDIRIYI ESEFLE KINIYORUM Küresel  Gazeteciler Konseyi Aydın İl Temsilcisi Suat Deniz, yaptığı yazılı açıklamada, "Nazilli ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan kavgayı, gazeteci olarak "yapması gereken görevi" nedeniyle  görüntülemeye ve fotoğraflamaya çalışan meslektaşımız Günay Papuşçu’ya iş yeri yetkilileri ve çalışanlarınca yapılan saldırıyı esefle kınıyorum.. Saldırıya uğrayan Günay Pabuşçu kardeşimize Küresel Gazeteciler Konseyi Aydın İl Temsilcisi ve tüm Küresel Gazeteciler Konseyi  olarak geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.  HALKIN HABER ALMA HAKKINA KARŞI YAPILMIŞ BİR SALDIRIDIR Bu saldırının kabul edilebilir, affedilebilir bir saldırı olmadığının aşikar olduğunu belirten Deniz; "Meslektaşımızın elindeki görüntüleri zorla sildirmek, darp etmek halkın haber alma ve gerçekleri öğrenme hakkı için çalışan meslektaşımıza  yapılmış bir zulümdür. Bu zulmü yapanların yüce Türk Adaleti tarafından gerekli cezayı alacaklarını umuyor, bir kez daha Gazeteci Günay Pabuşçu'ya geçmiş dileklerimizi iletiyor ve  Küresel Gazeteciler Konseyi olarak yanında olduğumuzu bildirmek istiyorum" dedi.
Küresel Gazeteciler Konseyi, Aydın İl Temsilcisi Suat Deniz, Nazilli'de bir içkili mekanda gazeteciye yapılan saldırıyı kınadı.

Küresel Gazeteciler Konseyi, Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan kavgayı görüntülemeye çalışan meslektaşımız Günay Papuşçu’ya iş yeri yetkilileri ve çalışanlarınca yapılan saldırıyı kınadı.

SALDIRIYI ESEFLE KINIYORUM

Küresel  Gazeteciler Konseyi Aydın İl Temsilcisi Suat Deniz, yaptığı yazılı açıklamada, "Nazilli ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan kavgayı, gazeteci olarak "yapması gereken görevi" nedeniyle  görüntülemeye ve fotoğraflamaya çalışan meslektaşımız Günay Papuşçu’ya iş yeri yetkilileri ve çalışanlarınca yapılan saldırıyı esefle kınıyorum.. Saldırıya uğrayan Günay Pabuşçu kardeşimize Küresel Gazeteciler Konseyi Aydın İl Temsilcisi ve tüm Küresel Gazeteciler Konseyi  olarak geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi. 

HALKIN HABER ALMA HAKKINA KARŞI YAPILMIŞ BİR SALDIRIDIR

Bu saldırının kabul edilebilir, affedilebilir bir saldırı olmadığının aşikar olduğunu belirten Deniz; "Meslektaşımızın elindeki görüntüleri zorla sildirmek, darp etmek halkın haber alma ve gerçekleri öğrenme hakkı için çalışan meslektaşımıza  yapılmış bir zulümdür. Bu zulmü yapanların yüce Türk Adaleti tarafından gerekli cezayı alacaklarını umuyor, bir kez daha Gazeteci Günay Pabuşçu'ya geçmiş dileklerimizi iletiyor ve  Küresel Gazeteciler Konseyi olarak yanında olduğumuzu bildirmek istiyorum" dedi.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.