Kızıltepe’de silahlı kavga: 1'i ağır 3 yaralı

Gündem (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 04.05.2024 - 16:55, Güncelleme: 06.05.2024 - 14:56 883 kez okundu.
 

Kızıltepe’de silahlı kavga: 1'i ağır 3 yaralı

Mardin Kızıltepe ilçesinde sabah meydana gelen silahlı saldırıda biri ağır 3 kişi yaralandı.
Haber: Nur ORHAN İlçeye bağlı merkez Tepebaşı mahallesinde meydana gelen silahlı saldırı sabah saat 11.00 sıralarında yaşandı. Edinilen bilgilere göre aralarında daha önce de ailevi sebeplerle husumet bulunan iki aile arasında silahla yaralama olayı yaşandı. Tepebaşı mahallesi 608. sokakta meydana gelen olayda isimleri henüz öğrenilemeyen kişiler tarafından kavgalı oldukları ailenin 2 ferdine silahla ateş ederek birinin ağır olmak üzere 2 kişinin yaralanmasına sebep olurken, görgü tanıklarına göre olayda çok sayıda mermi sıkıldığı ve seken kurşunlardan birisinin olayla ilgisi olmayan bir kişinin de ayağından yaralanmasına neden olduğu öğrenildi. Vatandaşların ihbarı ile olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri henüz isimleri öğrenilemeyen yaralıları Kızıltepe Devlet Hastanesine sevk ederken, olayla ilgili araştırma başlatan polis ekipleri olay yerini güvenlik şeridi ile kapatarak geniş çaplı inceleme başlattı.    
Mardin Kızıltepe ilçesinde sabah meydana gelen silahlı saldırıda biri ağır 3 kişi yaralandı.

Haber: Nur ORHAN

İlçeye bağlı merkez Tepebaşı mahallesinde meydana gelen silahlı saldırı sabah saat 11.00 sıralarında yaşandı.

Edinilen bilgilere göre aralarında daha önce de ailevi sebeplerle husumet bulunan iki aile arasında silahla yaralama olayı yaşandı.

Tepebaşı mahallesi 608. sokakta meydana gelen olayda isimleri henüz öğrenilemeyen kişiler tarafından kavgalı oldukları ailenin 2 ferdine silahla ateş ederek birinin ağır olmak üzere 2 kişinin yaralanmasına sebep olurken, görgü tanıklarına göre olayda çok sayıda mermi sıkıldığı ve seken kurşunlardan birisinin olayla ilgisi olmayan bir kişinin de ayağından yaralanmasına neden olduğu öğrenildi.

Vatandaşların ihbarı ile olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri henüz isimleri öğrenilemeyen yaralıları Kızıltepe Devlet Hastanesine sevk ederken, olayla ilgili araştırma başlatan polis ekipleri olay yerini güvenlik şeridi ile kapatarak geniş çaplı inceleme başlattı.

 

 

Mardin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.