Malatya ve Elazığ depremle uyandı

Gündem (Amida Haber) - Amida Haber | 18.11.2023 - 11:48, Güncelleme: 18.11.2023 - 11:48 1397+ kez okundu.
 

Malatya ve Elazığ depremle uyandı

Kandilli Rasathanesi’nin açıklamasına göre, Malatya ile Elazığ’da sabah saatlerinde deprem meydana geldi.
 Açıklamaya göre ilk deprem 07.44’te Elazığ’ın Kovancılar İlçesi’nde meydana geldi. Büyüklüğü 3.6 olarak ölçülen deprem yerin 6 kilometre derininde meydana geldi. Hissedilen deprem, kısa süreli paniğe neden oldu. İkinci deprem ise yaklaşık bir saat sonra Malatya Hanımın Çiftliği bölgesinde meydana geldi. Saat 08.46’ta meydana gelen depremin büyüklüğü 3.1 olarak ölçüldü. (Haber Merkezi)
Kandilli Rasathanesi’nin açıklamasına göre, Malatya ile Elazığ’da sabah saatlerinde deprem meydana geldi.

 Açıklamaya göre ilk deprem 07.44’te Elazığ’ın Kovancılar İlçesi’nde meydana geldi. Büyüklüğü 3.6 olarak ölçülen deprem yerin 6 kilometre derininde meydana geldi. Hissedilen deprem, kısa süreli paniğe neden oldu.

İkinci deprem ise yaklaşık bir saat sonra Malatya Hanımın Çiftliği bölgesinde meydana geldi. Saat 08.46’ta meydana gelen depremin büyüklüğü 3.1 olarak ölçüldü. (Haber Merkezi)

Elazığ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.