Maseratili polisin ölümünde Susurluk vurgusu; İnfaz mı intihar mı?

Siyaset (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 12.07.2023 - 16:01, Güncelleme: 12.07.2023 - 16:01 2011+ kez okundu.
 

Maseratili polisin ölümünde Susurluk vurgusu; İnfaz mı intihar mı?

CHP Diyarbakır milletvekili Tanrıkulu, Hüseyin Tayfun Üçgül’ün ölümünün yeni bir Susurluk vakası olabileceğine dikkat çekti.
 Kamuoyunda Maseratili Polis olarak tanınan Hüseyin Tayfun Üçgül’ün cenazesi dün Dalyan’da yol kenarında kafasına kurşun sıkılmış halde bulundu. Konu ile ilgili mecliste bir basın toplantısı düzenleyen CHP Diyarbakır milletvekili M. Sezgin Tanrıkulu, “olayın infaz mı intihar mı?” olduğunu gündeme getirdi. Tanrıkulu, “Hüseyin Tayfun Üçgül, Maseratili Polis olarak tanındı. Önceki gün cenazesi Dalyan’da yol kenarıda kafasına ateş edilmiş halde bulundu. İntihar mı, yoksa gerçekten bir infaz mı belli değil. Ama içinde bulunduğu ortam infaza doğru sürüklendiğini gösteriyor. Dolayısıyla içinde bulunduğu ortamın etraflı bir şekilde araştırılması lazım. Başka bir Susurluk vakasıyla karşı karşıya kalmış olabiliriz. Susurluk vakalarıyla karşılaşmamak için infaz şüphesi olan bu olayda tüm ilişkiler ağı aydınlatılmalı.” ifadelerini kullandı.
CHP Diyarbakır milletvekili Tanrıkulu, Hüseyin Tayfun Üçgül’ün ölümünün yeni bir Susurluk vakası olabileceğine dikkat çekti.

 Kamuoyunda Maseratili Polis olarak tanınan Hüseyin Tayfun Üçgül’ün cenazesi dün Dalyan’da yol kenarında kafasına kurşun sıkılmış halde bulundu.

Konu ile ilgili mecliste bir basın toplantısı düzenleyen CHP Diyarbakır milletvekili M. Sezgin Tanrıkulu, “olayın infaz mı intihar mı?” olduğunu gündeme getirdi.

Tanrıkulu, “Hüseyin Tayfun Üçgül, Maseratili Polis olarak tanındı. Önceki gün cenazesi Dalyan’da yol kenarıda kafasına ateş edilmiş halde bulundu. İntihar mı, yoksa gerçekten bir infaz mı belli değil. Ama içinde bulunduğu ortam infaza doğru sürüklendiğini gösteriyor. Dolayısıyla içinde bulunduğu ortamın etraflı bir şekilde araştırılması lazım. Başka bir Susurluk vakasıyla karşı karşıya kalmış olabiliriz. Susurluk vakalarıyla karşılaşmamak için infaz şüphesi olan bu olayda tüm ilişkiler ağı aydınlatılmalı.” ifadelerini kullandı.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.