Mehdi Eker’den Mesud Barzani’ye ziyaret

Siyaset (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 22.11.2023 - 22:05, Güncelleme: 22.11.2023 - 22:05 1019+ kez okundu.
 

Mehdi Eker’den Mesud Barzani’ye ziyaret

Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimine yaptığı ziyaret kapsamında Mesud Barzani ile bir araya geldi.
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimine giden eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Salahaddin kentinde Mesud Barzani’yi ziyaret etti. Kürdistan 24’te yer alan habere göre, Ziyarette Mesud Barzani ile Mehdi Eker, iki taraf arasındaki ilişkilerin ve dostluğun geliştirilmesine vurgu yaptı. Bölgedeki genel durum ve Kürdistan Bölgesi ile Türkiye arasındaki ilişkilerin ele alındığı görüşmede iki taraf arasındaki ilişkilerin ve dostluğun geliştirilmesine vurgu yapıldı.
Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimine yaptığı ziyaret kapsamında Mesud Barzani ile bir araya geldi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimine giden eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Salahaddin kentinde Mesud Barzani’yi ziyaret etti.

Kürdistan 24’te yer alan habere göre, Ziyarette Mesud Barzani ile Mehdi Eker, iki taraf arasındaki ilişkilerin ve dostluğun geliştirilmesine vurgu yaptı. Bölgedeki genel durum ve Kürdistan Bölgesi ile Türkiye arasındaki ilişkilerin ele alındığı görüşmede iki taraf arasındaki ilişkilerin ve dostluğun geliştirilmesine vurgu yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.